Frankfurt

Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Munchen va înlocui tradiționalul eveniment de la Frankfurt până în 2025: "Vom organiza teste și demonstrații pe străzile orașului"

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen începând de anul viitor, iar noii organizatori au anunțat că vor putea găzdui evenimentul timp de trei ediții în anii impari, până în 2025.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Frankfurt se mută la Munchen: evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen din 2021, după cum a anunțat asociația industriei auto din Germania. Evenimentul va avea un nou format și va fi organizat în septembrie 2021. Pentru drepturile de organizare s-au mai luptat Berlin și Hamburg.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Mediu

Protest de amploare la Salonul Auto de la Frankfurt: "Interziceți vânzările de SUV-uri!"

Peste 15.000 de persoane au protestat sâmbătă în apropierea Salonul Auto de la Frankfurt și au solicitat inclusiv interzicerea vânzărilor de SUV-uri, considerate responsabile pentru schimbările de climă.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | General

Prezență inedită pentru Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt: constructorul român oferă teste pentru vizitatori cu patru SUV-uri Duster

Dacia este prezentă în preajma Salonului Auto de la Frankfurt cu patru SUV-uri Duster pe care le oferă la test pentru vizitatori cu scopul de a crește popularitatea mărcii în Germania.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul 45: prototipul anunță direcția de design pentru viitoarele modele electrice ale constructorului

Conceptul Hyundai 45, prezentat la Frankfurt, anunță direcția de design pentru viitoarele modele electrice ale constructorului asiatic. Prototipul a fost inspirat de un alt vehicul dezvăluit de Hyundai în anii 70, respectiv Pony Coupe Concept.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | O lume nebuna

Probleme la Salonul Auto de la Frankfurt: amenințări cu proteste masive împotriva industriei auto

Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie este amenințat cu proteste masive de un grup radical care a vandalizat deja peste 40 de mașini premium parcate la periferia orașului.
Vineri, 23 August 2019 | Modele noi

Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model: lansarea va avea loc la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser pentru un nou model ce va fi lansat la salonul de la Frankfurt. Noul model ar putea fi versiunea de serie a conceptului electric Terzo Millenio.
Joi, 22 August 2019 | Modele noi

Opel a publicat un teaser pentru un nou model “electrificat”: lansarea va avea loc la Frankfurt

Opel a publicat o imagine teaser pentru un nou model pe care îl va prezenta la salonul de la Frankfurt. Singurul indiciu este că noul model va fi “electrificat”, urmând ca detaliile să apară în luna septembrie.
Luni, 22 Iulie 2019 | Concepte

Cupra pregătește un concept 100% electric: prototipul va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie

Cupra a publicat un teaser pentru un concept care prefigurează lansarea unui SUV coupe 100% electric. Prototipul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul model electric Honda, așteptat în acest an la Frankfurt: japonezii vor dezvălui în martie o versiune “aproape de serie”

Honda va dezvălui în luna martie o versiune pre-serie a primului său model electric. Versiunea finală a modelului inspirat de conceptul Urban EV este așteptată la Salonul Auto de la Frakfurt din septembrie.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Industrie

Controale la Opel, după suspiciuni de manipulare a emisiilor: constructorul a confirmat verificarea fabricilor din Russelsheim și Kaiserslautern

Procurorii din Germania au controlat fabricile Opel din Russelsheim și Kaiserslautern în căutarea de probe într-un posibil dosar de trucare a emisiilor diesel. Controalele au fost confirmate de constructorul german, care nu a oferit alte detalii.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Frankfurt va introduce restricții pentru motoarele diesel în centrul orașului: mașinile Euro 4 și mai vechi vor fi interzise din februarie 2019

Autoritățile din Frankfurt trebuie să interzică circulația anumitor mașini diesel și pe benzină în centrul orașului începând cu luna februarie 2019, cu scopul reducerii poluării, potrivit deciziei unei instanțe din Germania. La început, vor fi interzise mașinile diesel Euro 4 și mai vechi, precum și motoarele pe benzină Euro 1 și 2.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | General

Salonul Auto de la Frankfurt, în declin: numărul vizitatorilor a scăzut cu 13%, iar peste 10 constructori au renunțat la participare

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că ediția din acest an a fost vizitată de peste 800.000 de persoane, în scădere cu circa 13% comparativ cu 2015.
Joi, 07 Septembrie 2017 | Concepte

Kia Proceed Concept vine la Frankfurt: Hot Hatch cu alură de Shooting Brake

Kia a prezentat astăzi primele imagini ale conceptului Proceed, care va fi prezentat săptămâna viitoare la Frankfurt.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Kia Sorento facelift: SUV-ul coreean primește o versiune GT Line și cutie automată cu opt trepte

Kia Sorento facelift va beneficia de o versiune GT Line și de noua transmisie automată în opt trepte pentru motorul diesel de 2.2 litri.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | General

Francezii renunţă la Germania: Peugeot nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017

Peugeot a decis să nu aibă stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, întrucât preferă să aloce un buget mai mare platformelor digitale de promovare a noilor modele.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Hyundai Vision G Coupe Concept: marca sud-coreeană virează spre zona premium

Hyundai încearcă de ceva vreme să prindă aderență în zona premium, iar cel mai nou concept coupe al mărcii dezvăluie o nouă strategie în acest sens: linii dinamice și un interior fără butoane fizice.
Joi, 20 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Cum va arăta interiorul unei mașini în 2025? Conceptul ID16 vine la Frankfurt încercând să răspundă la această întrebare

Compania americano-chineză Yanfeng Automotive Interiors aduce la Salonul Auto de la Frankfurt o viziune proprie asupra interioarelor mașinilor de peste 10 ani. Conceptul care găzduiește acest interior se numește ID16.
Luni, 17 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Kia Sportage primește o nouă generație în toamnă: iată primele schițe ale noului model

Kia a prezentat trei schițe oficiale ale noii generații Sportage. SUV-ul va debuta în varianta de serie la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 12 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Citroen pregătește o "nouă gamă C4" în această toamnă

Francezii de la Citroen au anunțat noutățile cu care se vor prezenta în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. În lipsa unor premiere mondiale, cel mai important punct de reper e o nouă gamă C4 despre care nu știm multe lucruri la această oră.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru