Feedback

Prezență inedită pentru Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt: constructorul român oferă teste pentru vizitatori cu patru SUV-uri Duster

Publicat Vineri, 13.09.2019
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Prezență inedită pentru Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt: constructorul român oferă teste pentru vizitatori cu patru SUV-uri Duster - Poza 1
Dacia este prezentă în preajma Salonului Auto de la Frankfurt cu patru SUV-uri Duster pe care le oferă la test pentru vizitatori cu scopul de a crește popularitatea mărcii în Germania.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia este unul dintre numeroșii constructori care nu are stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt, la fel ca toți ceilalți producători din cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.

Cu toate acestea, reprezentanța din Germania a constructorului de la Mioveni a identificat o metodă prin care să fie aproape de vizitatorii salonului.

Producătorul este prezent în zona de desfășurare a salonului cu patru SUV-uri Duster, pe care le oferă vizitatorilor pentru a le testa pe un scurt traseu predefinit.

Scopul acestui test este de a crește popularitatea mărcii Dacia pe piața germană, iar strategia nu este una nouă în industria auto. Volkswagen a adoptat o metodă similară pentru a atrage clienți cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut, când s-a numărat printre producătorii care nu au avut stand.

Dacia are în prezent o cotă de piață de 2.2% în Germania. În primele șapte luni ale anului, constructorul autohton a comercializat aproximativ 49.000 de mașini pe piața germană, în creștere cu 4.7% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Creșterea este una mai mare decât progresul de 1.2% realizat de piață auto germană.

Via L'Argus


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru