Feedback

Salonul Auto de la Frankfurt

Vineri, 31 Mai | Industrie

Cel puțin 22 de constructori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie: Renault-Nissan, Grupul PSA și Fiat-Chrysler, pe lista absenților

Alianța Renault-Nissan, Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alianța Fiat-Chrysler, Volvo și Mazda se numără printre cei 22 de constructori care au anunțat deja că nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | General

Salonul Auto de la Frankfurt, în declin: numărul vizitatorilor a scăzut cu 13%, iar peste 10 constructori au renunțat la participare

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că ediția din acest an a fost vizitată de peste 800.000 de persoane, în scădere cu circa 13% comparativ cu 2015.
Joi, 17 August 2017 | General

Saloanele auto nu mai atrag constructorii: 9 producători majori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt

Volvo, Peugeot, Nissan, Fiat, Mitsubishi, Alfa Romeo, Infiniti, Jeep și DS nu vor avea stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | Industrie

Tot mai mulți constructori abandonează saloanele tradiționale: Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Nissan și Peugeot vor lipsi anul acesta la Frankfurt

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au anunțat că mai mulți constructori vor absenta la ediția de anul acesta. Printre ei se numără Peugeot, Nissan și trei branduri ale Grupului FCA.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | General

Francezii renunţă la Germania: Peugeot nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017

Peugeot a decis să nu aibă stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, întrucât preferă să aloce un buget mai mare platformelor digitale de promovare a noilor modele.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Ford Edge, rivalul direct al lui Volkswagen Touareg, debutează la Frankfurt

Ford vine cu toată gama de SUV-uri la Salonul Auto de la Frankfurt. Noutatea principală este Edge, fratele mai mare al lui Kuga.
Marti, 08 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW a pregătit un stand de 12.000 de metri pătrați pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Grupul BMW a prezentat planul standului pe care l-a pregătit pentru această ediție a Salonului Auto de la Frankfurt. Standul are 12.000 de metri pătrați, este împărțit pe două etaje și găzduiește toate mărcile din portofoliu.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Autoipoteze

Porsche ar putea dezvălui conceptul unui sedan electric, rival cu Tesla Model S

Salonul Auto de la Frankfurt ar putea fi martorul unei lansări importante pentru Porsche. Constructorul german plănuiește o berlină mai mică decât Panamera, cu propulsie electrică.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Volkswagen Tiguan este aşteptată în toamnă, la Salonul de la Frankfurt

Salonul Auto de la Frankfurt, programat în toamna acestui an, va fi martorul debutului mondial al noului Volkswagen Tiguan. Modelul german se află deja de 8 ani pe piaţă şi aşteaptă de mult un înlocuitor.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | General

BMW i3 şi Volkswagen Golf R, cele mai mediatizate modele în ultimele 3 luni

BMW i3 şi Volkswagen Golf R au fost cele mai mediatizate modele ale ultimelor trei luni. Un studiu arată că modelul bavarez a crescut mult în popularitate în al treilea sfert al anului.
Marti, 17 Septembrie 2013 | O lume nebuna

VIDEO: Un om de afaceri şi-a distrus BMW-ul M6 în faţa Salonului Auto de la Frankfurt

Un om de afaceri iranian, revoltat de atitudinea BMW faţă de problemele maşinii sale, un M6 de generaţie anterioară, a decis să distrugă automobilul în faţa Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 26 August 2013 | FRANKFURT 2013

Peugeot 308 R Concept - imagini oficiale cu hot-hatch-ul de 270 de cai

Peugeot aduce la Salonul Auto de la Frankfurt 308 R Concept. După cum o sugerează şi numele, este vorba despre o versiune de performanţă a compactei, destinată a se bate cu Renault Megane RS.
Luni, 26 August 2013 | Concepte

Ford va lansa un concept tehnologizat chiar înainte de Salonul de la Frankfurt

Ford va expune un concept în premieră mondială la Berlin, cu numai trei zile înainte de deschiderea oficială a Salonului de la Frankfurt. Conceptul va dispune de tehnologii noi, oferite în premieră.
Miercuri, 28 Septembrie 2011 | General

Porsche 911, cel mai mediatizat model al Salonului de la Frankfurt

Un studiu recent a dezvăluit că cel mai mediatizat model de la Frankfurt a fost noul Porsche 911. Articolele şi referirile făcute pe internet confirmă interesul publicului pentru coupe-ul german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FEATURE: Istoria Salonului Auto de la Frankfurt

Salonul Auto din Germania este cel mai mare din lume. Şi are o istorie pe măsură în spate. Au trecut 114 ani de la prima ediţie.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen Beetle R Concept - injecţie de masculinitate

Volkswagen a venit la Salonul Auto de la Frankfurt alături de Beetle R Concept, un prototip prin care germanii vor să demonstreze tuturor că acest model de oraş se adresează şi bărbaţilor.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

VIDEO: Audi Urban Concept şi Urban Concept Spyder se prezintă

Audi a publicat clipurile oficiale ale celor două concepte electrice înrudite pe care le-a adus la Salonul de la Frankfurt. Acestea anunţa două modele de oraş foarte simple, uşoare şi performante.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Subaru XV - noul crossover japonez

Vedeta standului Subaru de la Salonul Auto de la Frankfurt este crossoverul XV. După ce a fost prezentat sub forma unui teaser, japonezii ne-au arătat astăzi pozele oficiale.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Autoipoteze

Tesla pregăteşte un crossover electric - Model X

Tesla ar putea expune anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul unui viitor crossover electric, ce ar putea să se numească Model X.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru