Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Citroen pregătește o "nouă gamă C4" în această toamnă

Publicat Miercuri, 12.08.2015
de Mircea Meșter
Comenteaza 1
Citroen pregătește o "nouă gamă C4" în această toamnă - Poza 1
Francezii de la Citroen au anunțat noutățile cu care se vor prezenta în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. În lipsa unor premiere mondiale, cel mai important punct de reper e o nouă gamă C4 despre care nu știm multe lucruri la această oră.

Citroen a anunțat oficial faptul că Salonul Auto de la Frankfurt, care-și va deschide porțile la mijlocul lunii septembrie, va fi gazda unor premiere mondiale sau europene în gama mărcii franceze. Nu e vorba însă de modele complet noi sau de apariții neașteptate, ci de evoluții ale unora dintre modelele actuale și de conceptul Aircross, care anunță noi linii de design pentru modelele Citroen ale anilor viitori. Acesta a fost deja prezentat ca premieră mondială în luna aprilie a acestui an la Shanghai, urmând să-și facă debutul european la Frankfurt.

Cea mai importantă apariție este cea a unei noi game C4. Deși informațiile sunt sărace la această oră, este foarte probabil ca marca franceză să implementeze noi schimbări estetice și funcționale pe propria compactă, acestea dublând modificările survenite cu ajutorul unui facelift minor primit de C4 acum doi ani. Citroen se limitează să anunțe "C4 New Range", iar pentru mai multe detalii va trebui să așteptăm perioada Salonului din Frankfurt. 

Alte apariții noi în gama Citroen sunt cele ale unor dotări noi în gamele C4 Cactus și C1, dar și o serie de noi motorizări care își vor generaliza prezența în gama mărcii.

De exemplu, noile motoare diesel din gama BlueHDI de 150 și 180 de cai putere vor debuta pe Citroen C5, în timp ce motorul turbo cu trei cilindri denumit PureTech va fi și el una dintre vedetele standului francezilor la Salonul de la Frankfurt.

via Citroen


Comentarii (1)

  • Parca anul asta au lansat C4 Facelift, nu? Ar fi cam devreme pt alt facelift sau chiar o generatie noua.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru