Apple amână lansarea mașinii sale până în 2028

de Tiberiu Safta
Joi, 25.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit informațiilor din presă, lansarea mașinii Apple a fost amânată până în 2028. Alături de asta, modelul companiei americane va avea un sistem de conducere autonomă inferior față de planurile inițiale.

Mașina Apple rămâne un subiect care ridică mai multe semne de întrebare decât răspunsuri. Lansarea primei mașini a companiei producătoare de dispozitive inteligente și de calculatoare a fost amânată în repetate rânduri. Până azi, lansarea mașinii Apple era programată pentru 2026.

Acum, însă, lansarea acestei mașini a fost din nou amânată. Potrivit publicației Bloomberg, care citează surse anonime, se pare că debutul mașinii Apple va avea loc acum în 2028. Proiectul, cunoscut neoficial ca iCar, se află în dezvoltare de un deceniu deja, însă Apple întâmpină constant dificultăți în pregătirea primei sale mașini.

Pe lângă amânarea lansării, mașina Apple nu va mai primi tehnologia avansată promisă de companie. Acest lucru se referă la sistemul de conducere autonomă. Inițial, Apple și-a dorit ca mașina să aibă un astfel de sistem de nivelul 4. Acum, conform informațiilor noi din presă, prima mașină Apple va trebui să se mulțumească doar cu un sistem de nivel 2+, care necesită monitorizare permanentă din partea șoferului și care să preia controlul atunci când este cazul.

Apple speră, totuși, că va putea implementa un sistem autonom de nivel 4 după lansarea mașinii sale. De asemenea, compania poartă discuții cu mai mulți parteneri de producție din Europa pentru stabilirea unei abordări noi în ceea ce privește această mașină.

via Bloomberg (înreg.)

Comentarii (2)

  • Apple o să cumpere Tesla cat de curând nu ca merita, doar așa să-și dea de lucru.
    Acuma fără mișto… ce știre este în faptul ca Apple intenționează să producă în 4 ani nu știu ce mașină care nu mai este ce a fost planificat să fie și a cărei lansare s-a amânat în repetate rânduri… știri așa să fie.
    2 2
  • nu ne pasa de masina marului
    se satura chinejii de vandut electrice si umplu lumea pana scot si astia de la mar muscat un rah@t pansat inferior tehnologic si mult supraevaluat ca toate produsele lor de altfel. daca mai amana putin o sa o poata lansa dupa Apocalipsa
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru