Masina Apple

Miercuri, 28 Februarie | General

Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale

Potrivit celor mai noi informații din presă, Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale. Project Titan, așa cum era cunoscut de către angajații companiei, se afla în dezvoltare de un deceniu.
Joi, 25 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Apple amână lansarea mașinii sale până în 2028

Potrivit informațiilor din presă, lansarea mașinii Apple a fost amânată până în 2028. Alături de asta, modelul companiei americane va avea un sistem de conducere autonomă inferior față de planurile inițiale.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Concepte

Noi informații despre mașina Apple: va fi lansată în 2026 și va avea preț de sub 100.000 de dolari

Potrivit unor informații noi apărute în presă, viitorul Apple Car, mașina companiei de produse IT și software, ar urma să fie lansat în 2026. Primul automobil Apple va fi electric, iar prețul acestuia va fi de sub 100.000 de dolari.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Modele noi

Informații noi despre mașina electrică Apple: va avea o baterie cu design unic, va fi produsă de un constructor tradițional și va apărea după 2024

Mașina electrică Apple cu funcții autonome va avea o baterie cu design unic care va permite o autonomie mai ridicată, va fi produsă cel mai probabil de un constructor tradițional și va apărea după 2024, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 29 Iulie 2016 | Masini autonome

Schimbare de strategie: Apple dezvoltă software pentru maşini autonome. Proiectul maşinii electrice, pus în aşteptare

Apple a decis să se concentreze pe dezvoltarea de software pentru maşini autonome şi să pună în aşteptare proiectul maşinii electrice care ar fi trebuit lansată în 2020.
Vineri, 27 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Proiectul Apple Car continuă: începe analiza tehnologiilor pentru staţiile de încărcare

Apple a început să solicite informaţii despre tehnologiile folosite pentru staţiile de încărcare, element care sugerează încă o dată că proiectul unei maşini electrice este real.
Miercuri, 11 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Volkswagen nu se teme de Google şi Apple: "Cine lansează primul o maşină electrică cu internet şi funcţii autonome va deţine supremaţia auto"

Volkswagen consideră că are toate resursele pentru a câştiga o eventuală luptă cu Google şi Apple pentru lansarea unei maşini electrice conectate la internet şi cu funcţii autonome.
Joi, 21 Aprilie 2016 | Modele noi

În prima ligă: maşina Apple va fi fabricată de compania care produce în prezent Mercedes Clasa G şi modele Mini

Maşina Apple va fi realizată de Magna Steyr, compania care produce în prezent modelele Mercedes Clasa G, Mini Countryman şi Mini Paceman.
Joi, 17 Martie 2016 | Industrie

Steve Wozniak, co-fondator Apple: "O mașină Apple ar avea sens dacă ar face lumea mai bună"

Inginerul care i-a fost alături lui Steve Jobs în momentul lansării companiei Apple consideră că viitorul Apple poate fi legat de o eventuală mașină. "Piața auto are sens pentru Apple din punctul meu de vedere"
Duminica, 31 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Adio, Head-Up Display: Apple vrea să transforme parbrizul într-un ecran transparent gigant

Cum ar fi ca parbrizul să se transforme dintr-o banală bucată de sticlă securizată într-un ecran transparent imens care să facă inutilă prezența oricărui alt display în mașină? Conform zvonurilor din industrie, Apple lucrează la asta în secret în laboratoarele sale din SUA.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Industrie

Face Apple o mașină? "Industria auto e gata de o schimbare masivă"

Într-un interviu acordat redactorului șef al publicației Wall Street Journal, Tim Cook, CEO Apple, declară că industria auto va suferi în viitorul apropiat modificări structurale serioase. Cook nu spune însă dacă Apple a pregătit o mașină care să susțină această schimbare.
Joi, 05 Martie 2015 | Industrie

Reuters: "Apple ajunge să fie văzută de constructorii tradţionali drept un competitor serios"

Zvonurile recente privind potenţiala implicare a mărcii Apple în industria auto au stârnit răspunsul unor directori din rândul constructorilor europeni, iar compania din Coupertino începe să fie văzută drept un potenţial competitor de luat în seamă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Februarie 2015 | Autoipoteze

Compania Apple a fost chemată în instanţă de un producător de baterii pentru vehicule electrice

A123 Systems, un furnizor din China specializat în acumulatori pentru vehiculele electrice, a chemat în instanţă compania americană Apple pentru recrutări agresive de angajaţi.
Luni, 21 Mai 2012 | Tehnologie

Visul lui Steve Jobs a fost să dea naştere unei maşini Apple: iCar

Steve Jobs, omul care a fondat compania Apple, şi-a dorit dintotdeauna un automobil care să revoluţioneze industria. Din păcate nu a mai apucat să lucreze la el.

Tag-uri similare

masina Apple, Steve Jobs, Apple iCar, Mickey Drexler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru