Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale

de Tiberiu Safta
Miercuri, 28.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai noi informații din presă, Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale. Project Titan, așa cum era cunoscut de către angajații companiei, se afla în dezvoltare de un deceniu.

Viitoarea mașină Apple pare să nu mai aibă un viitor până la urmă. Conform publicației Bloomberg, se pare că Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale, care se afla în lucru timp de un deceniu. Peste 2000 de angajați care erau implicați în dezvoltarea mașinii au primit vestea că Apple renunță la proiect, potrivit publicației americane.

Anunțul ar fi fost făcut de către Jeff Williams, directorul de operațiuni de la Apple, și de către Kevin Lynch, vicepreședintele în cadrul proiectului Titan, așa cum era cunoscut de către aceștia. Mai mulți angajați vor trece acum la dezvoltarea inteligenței artificiale pentru alte produse Apple, în timp ce alți angajați ar urma să fie concediați.

Compania americană a început dezvoltarea mașinii sale în urmă cu 10 ani. Mașina trebuia să fie electrică și autonomă și să concureze cu Tesla. De-a lungul timpului, au existat inclusiv zvonuri că Apple ar fi vrut să încheie parteneriate cu Hyundai și chiar și cu Toyota.

Inițial, mașina Apple trebuia să se lanseze în 2026.

Ulterior, au apărut informații că lansarea ar fi fost amânată până în 2028. Acum, însă, aceste informații nu mai contează, deoarece mașina Apple nu va exista până la urmă.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Mai bine, oricum nici telefoanele lor nu mai sunt ce au fost odata, umbla si ei cu softurile ilegale care descarca bateria la telefon, deci de o alta masina mincinoasa pe strazi nu avem nevoie, ca sunt destule VW, AUDI, BMW si Mercedes.
    3 1
  • Hai ca se mai curata piata sclifoseli si incineratoare de bani. Dupa desumflarea gogosii ochelarilor VR se desumfla si gogoasa masinii Apple care defapt nici nu trebuia pusa la dospit. La ce portofoliu beton de produse are Apple o masina era printre ultimile produse care-i lipseau.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru