Nissan dezminte zvonurile: “Nu purtăm discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome”

de Paul Cosma
Luni, 15.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a transmis că nu se află în discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome, după zvonurile potrivit cărora gigantul american a contactat producătorul nipon cu o propunere în acest sens.

După eșecul negocierilor dintre Hyundai și Apple, au apărut informații neoficiale care spuneau că americanii s-au reorientat către alt producător auto care să susțină proiectul privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome. 

Presa internațională scrie că Apple ar fi contactat Nissan cu o propunere pentru concretizarea acelui proiect, însă discuțiile ar fi rămas doar într-o fază incipientă. 

“Nu ne aflăm în discuții cu Apple. Cu toate acestea, Nissan este întotdeauna deschisă la oportunitatea unor colaborări care să accelereze transformarea industriei auto,” a declarat un purtător de cuvânt al niponilor. 

În aceste condiții, Apple trebuie să extindă căutările în rândul constructorilor auto dacă vrea ca proiectul mașinii sale electrice cu funcții autonome să prindă contur în viitorul nu foarte îndepărtat. 

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Ah of cm
    Zvonurile spun că Nissan n-a fost de acord cu modul în care va fi denumit și marketat produsul. Probabil apple a pus presiunea specifică și a primit un nu categoric.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru