Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: eficiență crescută pentru sistemul de propulsie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță o actualizare software pentru modelul cu zero emisii Taycan. Pachetul de îmbunătățiri crește inclusiv eficiența sistemului de propulsie.

Toate unitățile Porsche Taycan livrate până în prezent beneficiază acum de o actualizare software. Constructorul din Stuttgart transmite că aceasta nu este una over-the-air, astfel că proprietarii trebuie să facă o vizită în service pentru a primi, gratuit, cele mai noi îmbunătățiri.

În primul rând, Porsche promite o eficiență crescută pentru sistemul de propulsie, mai ales în modurile de rulare Normal și Range. Totodată, sistemul de gestionare a temperaturii bateriillor a fost revizuit, rezultând astfel timpi mai buni de încărcare.

În consecință, autonomia va crește, dar Porsche nu a precizat exact cu cât anume.

Sistemul Porsche Communication Management a fost și el îmbunătățit. Vine cu o interfață modificată, iar sistemul este acum compatibil cu Spotify și Android Auto wireless.

Totodată, noul pachet software le permite utilizatorilor să deblocheze o serie de funcții după achiziționarea mașinii, inclusiv pregătirea pentru montarea de camere de bord.

Nu în ultimul rând, încărcătorul de 11 kW va putea fi înlocuit cu unul de 22 kW, contra cost desigur.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru