Taycan

Vineri, 05 Aprilie | Industrie

Porsche lucrează deja la noua generație Taycan. Germanii vor autonomie mai mare

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar de la un oficial Porsche, noua generație Taycan se află deja în dezvoltare. Autonomia mai mare este unul dintre obiective.
Marti, 05 Martie | Modele noi

Teaser cu cea mai puternică versiune a lui Porsche Taycan

Porsche a dezvăluit o imagine teaser cu o nouă versiune a lui Porsche Taycan. Aceasta este cea mai puternică versiune a modelului electric și este chiar mașina care a stabilit un nou record pe Nurburgring la începutul anului.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Porsche Taycan bate recordul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring

O nouă versiune mai puternică a lui Porsche Taycan a bătut timpul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring. Noul model electric al germanilor a stabilit un timp mai bun cu 17 secunde față de modelul american.
Sambata, 29 Aprilie 2023 | General

Porsche sărbătorește 75 de ani cu un nou art car Taycan

Porsche a dezvăluit un nou art car bazat pe modelul electric Taycan pentru a sărbători 75 de ani de la primul model al constructorului german. Noul art car a fost prezentat în cadrul unui eveniment în Shanghai, China.
Marti, 21 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește un rival electric pentru Porsche Taycan: 680 de cai putere

Potrivit celor mai noi informații, constructorul german ar avea în lucru un model sportiv electric, care să fie un rival intern pentru Porsche Taycan. Modelul de performanță ar urma să beneficieze de un propulsor electric de 680 de cai putere.
Marti, 08 Noiembrie 2022 | Oameni si masini

Porsche: 100.000 de exemplare Taycan produse la Zuffenhausen

Porsche a anunțat că tocmai a produs exemplarul cu numărul 100.000 al electricului Taycan. Acest exemplar special va fi livrat unui client din Marea Britanie.
Miercuri, 24 August 2022 | Masini electrice si hibride

Record cu o mașină electrică: 14 țări traversate în 24 de ore cu Porsche Taycan

Doi jurnaliști de la o publicație auto au vizitat 14 țări în 24 de ore cu un Porsche Taycan Performance Battery Plus. Potrivit acestora, este un record stabilit de o mașină cu zero emisii.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan Turbo S, record de timp pentru mașini electrice pe Nurburgring

Porsche Taycan Turbo S a stabilit un timp de referință pentru mașinile electrice (de serie) pe varianta de 20.8 kilometri a celebrului Nurburgring Nordschleife. Vechea performanță îi aparținea lui Tesla Model S Plaid.
Miercuri, 20 Iulie 2022 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: eficiență crescută pentru sistemul de propulsie

Constructorul german de automobile anunță o actualizare software pentru modelul cu zero emisii Taycan. Pachetul de îmbunătățiri crește inclusiv eficiența sistemului de propulsie.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Porsche prezintă un nou Art Car: un Taycan Cross Turismo creat de artistul Sean Wotherspoon

Porsche a publicat imagini oficiale cu un nou Art Car bazat pe modelul electric Taycan Cross Turismo. Vopseaua multicoloră a fost realizată de către artistul american Sean Wotherspoon, cunoscut în domeniul modei.
Vineri, 20 Mai 2022 | Concepte

Mercedes Vision AMG, un concept care anunță un viitor rival electric pentru Porsche Taycan

Mercedes-Benz a prezentat, oficial, noul concept Vision AMG, care anunță o supermașină electrică de serie. Noul concept este bazat pe o platformă nouă, dedicată modelelor electrice de performanță, iar un asemenea model de serie va debuta în 2025.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Industrie

Porsche: Producția electricului Taycan, suspendată din cauza lipsei de componente

Constructorul german de automobile anunță că producția modelului cu zero emisii Taycan va fi suspendată, la uzina din Stuttgart - Zuffenhausen. Motivul pentru această decizie este lipsa de componente.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Ianuarie 2022 | Modele noi

Noul Porsche Taycan Sport Turismo: până la 761 CP și autonomie maximă de 500 kilometri

Porsche Taycan primește o nouă variantă de caroserie și anume Sport Turismo: o combinație între versiunea standard și cea Cross Turismo. Noul Taycan Sport Turismo va putea fi comandat, începând din această primăvară, fiind disponibilă în 5 versiuni.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Modele noi

Porsche lansează noile Taycan GTS și Taycan GTS Sport Turismo cu 598 de cai putere

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Taycan Sport Turismo. Atât el, cât și versiunea standard, vor putea fi comandate și în versiune GTS, începând de anul viitor.
Luni, 18 Octombrie 2021 | Industrie

Electricul Porsche Taycan se vinde mai bine decât 911 și Panamera

În primele nouă luni ale anului, Porsche Taycan a întrecut în vânzări modele precum 911, Panamera, Boxster și Cayman. SUV-urile rămân cele mai populare modele ale constructorului din Stuttgart.
Marti, 07 Septembrie 2021 | Industrie

Porsche a vândut toată producția Taycan pentru 2021 în doar 6 luni

Porsche a vândut întreaga producție a modelului electric Taycan pentru 2021, respectiv 20.000 de exemplare, în primele 6 luni din acest an.
Miercuri, 25 August 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan primește îmbunătățiri: autonomie mai mare și parcare autonomă

Porsche a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru modelul electric Taycan, printre care creșterea autonomiei reale sau posibilitatea parcării autonome cu ajutorul unui smartphone.
Duminica, 04 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche cheamă în service 43.000 de unități Taycan din cauza unei probleme software

Porsche trebuie să efectueze un recall pentru 43.000 de exemplare ale modelului electric Taycan, din cauza unui software defect care poate duce la oprirea neaşteptată a motorului.
Joi, 25 Februarie 2021 | Modele noi

Prototipurile noului Porsche Taycan Cross Turismo au parcurs un milion de kilometri în teste

Constructorul german de automobile oferă câteva detalii de culise din timpul testelor noului Taycan Cross Tursimo. Prototipurile au ajuns în unele dintre cele mai vitrege conditii de pe Pâmânt.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

Cel mai accesibil Porsche Taycan: 83.500 de euro pentru versiunea de bază, cu 408 CP

Porsche a anunțat lansarea celei mai accesibile versiuni a modelului electric Taycan. Cu un preț care scade în premieră sub 100.000 de euro, noua versiune oferă 408 cai putere și o autonomie de până la 484 de kilometri.

Tag-uri similare

Porsche, masini electrice, Porsche Taycan, Taycan, Porsche Mission E, masini electrice Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru