Taycan

Marti, 16 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Fotografii noi cu prototipul lui Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Neel Jani pe circuitul stradal din New York

Porsche a publicat imagini noi cu prototipul viitorului Taycan în timpul unor demonstrații realizate pe traseul cursei de Formula E din New York. Versiunea de serie va fi prezentată în luna septembrie.
Marti, 09 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu prototipul viitorului Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Mark Webber la Goodwood

Porsche a publicat o serie de fotografii cu prototipul viitorului Taycan. Vehiculul electric a putut fi admirat în cadrul Goodwood Festival of Speed, iar la volanul acestuia s-a aflat Mark Webber. Versiunea de serie a lui Taycan va fi prezentată oficial în luna septembrie.
Marti, 02 Iulie 2019 | Modele noi

Noi imagini camuflate cu Porsche Taycan: primul model electric al mărcii va fi prezentat în septembrie

Porsche a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu Taycan, primul său model electric, pe care îl va prezenta oficial în luna septembrie.
Duminica, 23 Iunie 2019 | Modele noi

VIDEO: Primul clip din interiorul lui Porsche Taycan, prima electrică a mărcii

Spectaculos și complet digitalizat. Acestea sunt caracteristicile principale ale interiorului noului Porsche Taycan, electrica sportivă pe care marca germană o va scoate pe piață spre finalul acestui an.
Joi, 28 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Imagini noi cu viitorul Porsche Taycan: nemții încep testele finale cu primul model electric de serie din istoria companiei

Porsche a publicat un clip video și două fotografii noi cu viitorul Taycan. Conform oficialilor, prototipurile de teste au "adunat" aproximativ 6 milioane de kilometri și au îndurat temperaturi cuprinse între -35 de grade Celsius și 50 de grade Celsius.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Teasere noi cu viitorul Porsche Taycan: primul model electric dezvoltat de constructorul din Stuttgart va fi prezentat în toamna acestui an

Porsche a publicat un nou set de imagini teaser cu viitorul Taycan. Designul primului model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi unul inspirat atât de liniile conceptului Mission E, cât și de actuala gamă de sportive a constructorului german. Debutul lui Taycan va avea loc în toamna anului curent.
Vineri, 15 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitorul Porsche Taycan: modelul electric debutează în luna septembrie

Porsche a publicat două schițe cu viitorul Taycan, primul model electric de serie dezvoltat de constructorul german. Până în acest moment, nemții spun că au primit peste 20.000 de precomenzi pentru modelul electric pe care îl vom vedea în premieră în toamna acestui an.
Vineri, 08 Martie 2019 | Modele noi

Sportiva electrică Porsche Taycan a ajuns deja la 20.000 de precomenzi. Versiunea de serie va fi prezentată în septembrie

Sportiva electrică Porsche Taycan a depășit deja pragul de 20.000 de precomenzi, chiar dacă versiunea de serie va fi prezentată oficial abia în luna septembrie.
Miercuri, 02 Ianuarie 2019 | Modele noi

Electrica Porsche Taycan are priză la clienții Tesla: 50% dintre comenzi vin din partea acestora

Porsche va reuși să atragă spre gama proprie un grup de clienți care până acum nu a avut tangență cu marca germană. Prima sa mașină 100% electrică va aduce clienți dinspre gama Tesla.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Economic

Plan ambițios: Porsche vrea să-și mărească profitul cu 6 miliarde de euro în 8 ani cu ajutorul mașinilor electrice

Porsche are ca obiectiv să sporească profitul operațional cu 6 miliarde de euro în 8 ani în contextul în care va aloca resurse mai mari pentru dezvoltarea și producția de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche oferă detalii despre noul Taycan: “Va fi poziționat ca preț între Cayenne și Panamera, dar vom avea și versiune de top de 200.000 de euro”

Noul Porsche Taycan va avea un preț de pornire de circa 80.000 de euro, urmând să fie poziționat între modelele Cayenne și Panamera. Oficialii Porsche susțin că vor oferi și o variantă de performanță Taycan Turbo S ce ar putea să coste până la 200.000 de euro.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan va fi oferit în mai multe versiuni de putere: sportiva electrică debutează în 2019

Noul Porsche Taycan, primul model electric dezvoltat de constructorul german, va fi prezentat în 2019 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Sportiva electrică va fi oferită în mai multe versiuni de putere, vârful de gamă urmând să ofere 600 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 August 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan, disponibil la precomandă în Franța: avans de 2.500 de euro pentru supercarul electric care apare în 2019

Porsche a anunțat că francezii pot face rezervări pentru supercarul electric Taycan în schimbul a 2.500 de euro. Modelul va fi lansat pe piață în cursul anului 2019.
Luni, 30 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan, testat în Africa de Sud: sportiva electrică se lansează în 2019

Porsche a testat 60 de prototipuri ale sportivei electrice Taycan in Africa de Sud, la temperaturi de circa 40 de grade Celsius, inainte de lansarea oficiala programata in 2019.
Sambata, 09 Iunie 2018 | Modele noi

Conceptul Mission E a primit un nume pentru versiunea de serie: Porsche Taycan va deveni în 2019 primul model electric al mărcii

Porsche a anunțat că Mission E va primi numele Taycan la lansarea pe piață în cursul anului viitor, când va deveni primul model electric de serie al constructorului german.

Tag-uri similare

Porsche, masini electrice, Porsche Taycan, Taycan, Porsche Mission E, masini electrice Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru