Noi imagini camuflate cu Porsche Taycan: primul model electric al mărcii va fi prezentat în septembrie

de Daniel Popescu
Marti, 02.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu Taycan, primul său model electric, pe care îl va prezenta oficial în luna septembrie.

Porsche continuă campania de promovare pentru lansarea primului său model electric din gamă. De data aceasta, constructorul german a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu Porsche Taycan în timpul unor teste efectuate pe circuitul pe care îl deține în cadrul Centrului de Experiențe Porsche din Shanghai.

Cu această ocazie, Porsche a dezvăluit că prezentarea oficială a noului Taycan va avea loc în luna septembrie. Cel mai probabil, lansarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, care va începe în 10 septembrie.

Până atunci, Taycan va acoperi deja 6 milioane de kilometri de teste, iar programul de evaluare a fost deja stabilit: după Shanghai, urmează sesiuni de teste în perioada 4-7 iulie în cadrul Goodwood Festival of Speed, pentru ca apoi germanii să se îndrepte spre New York cu ocazia cursei de monoposturi electrice Formula E din perioada 13-14 iulie.

Porsche Taycan va prelua o serie de elemente de design de la conceptul Mission E prezentat în urmă cu patru ani, dar și pe alte elemente de caroserie deja disponibile în gama germanilor.

Din punct de vedere tehnic, știm deja că Porsche Taycan va fi echipat cu două motoare electrice care vor oferi în total peste 600 de cai putere, în timp ce accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în mai puțin de 3.5 secunde, iar viteza maximă va depăși 250 km/h.

Pentru moment, Porsche s-a limitat să afirme că versiunea de top a lui Taycan va avea o autonomie de până la 500 de kilometri, însă aceasta a fost calculată conform vechiului standard NEDC.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru