Porsche Taycan

Vineri, 05 Aprilie | Industrie

Porsche lucrează deja la noua generație Taycan. Germanii vor autonomie mai mare

Potrivit celor mai recente informații, venite chiar de la un oficial Porsche, noua generație Taycan se află deja în dezvoltare. Autonomia mai mare este unul dintre obiective.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Porsche Taycan bate recordul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring

O nouă versiune mai puternică a lui Porsche Taycan a bătut timpul lui Tesla Model S Plaid pe Nürburgring. Noul model electric al germanilor a stabilit un timp mai bun cu 17 secunde față de modelul american.
Luni, 18 Septembrie 2023 | General

Porsche Taycan Cross Turismo: record mondial pentru cea mai mare altitudine la care a ajuns o electrică

Un Porsche taycan Cross Turismo a pornit de la o altitudine de 218 metri sub nivelul mării și a ajuns în Tibet, la o altitudine de 5355 de metri.
Sambata, 17 Iunie 2023 | Modele noi

Italienii prezintă noul Aehra Sedan, un rival electric pentru Porsche Taycan

Compania italiană Aehra a dezvăluit oficial cel de-al doilea model de serie al său, botezat simplu, Sedan. Noul model promite să fie un rival electric pentru Porsche Taycan și primește o baterie capabilă să ofere o autonomie de 800 de kilometri.
Luni, 22 Mai 2023 | Modele noi

Noul Lotus Type 133 va fi un rival electric pentru Porsche Taycan: autonomie de 643 de kilometri

Potrivit celor mai noi informații, viitorul sedan electric de performanță Lotus Type 133 va fi lansat în a doua jumătate a lui 2023. Noul model promite să fie un rival pentru Porsche Taycan și va avea o baterie ce îi va permite berlinei britanice de performanță să parcurgă 643 de kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 25 August 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan primește îmbunătățiri: autonomie mai mare și parcare autonomă

Porsche a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru modelul electric Taycan, printre care creșterea autonomiei reale sau posibilitatea parcării autonome cu ajutorul unui smartphone.
Vineri, 26 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche va utiliza propria platformă pentru mașini electrice și nu pe cea a Grupul Volkswagen

Porsche a anunțat că nu va folosi platforma dedicată mașinilor electrice dezvoltată de Grupul Volkswagen. Germanii lucrează la o arhitectură proprie, dedicată mașinlor premium, care va debuta odată cu lansarea noului Macan electric.
Duminica, 21 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Porsche vrea ca 80% din vânzările sale să fie mașini electrificate până în 2030

Porsche are în plan ca, în 2030, 80% din vânzări să reprezinte mașini electrificate. Planul se bazează pe introducerea de noi modele cu zero emisii, dar și pe păstrarea tehnologiei plug-in hybrid.
Joi, 25 Februarie 2021 | Modele noi

Prototipurile noului Porsche Taycan Cross Turismo au parcurs un milion de kilometri în teste

Constructorul german de automobile oferă câteva detalii de culise din timpul testelor noului Taycan Cross Tursimo. Prototipurile au ajuns în unele dintre cele mai vitrege conditii de pe Pâmânt.
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 | Modele noi

Cel mai accesibil Porsche Taycan: 83.500 de euro pentru versiunea de bază, cu 408 CP

Porsche a anunțat lansarea celei mai accesibile versiuni a modelului electric Taycan. Cu un preț care scade în premieră sub 100.000 de euro, noua versiune oferă 408 cai putere și o autonomie de până la 484 de kilometri.
Miercuri, 13 Ianuarie 2021 | O lume nebuna

În Canada, jurnaliștii care testează Porsche Taycan primesc și un Tesla Model S pentru comparație

Atunci când primesc o cerere pentru test drive, cei de la Porsche Canada le pun la dispoziție jurnaliștilor un Taycan, dar și un Tesla Model S, pentru a favoriza comparația.
Marti, 15 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan a devenit cel mai rapid model electric de pe circuitul Road Atlanta: un minut și aproape 34 de secunde pentru cei 4 kilometri ai traseului

Porsche Taycan în versiunea Turbo S este cel mai rapid model electric de pe circuitul Road Atlanta. Modelul german a fost pilotat de Leh Keen, iar timpul realizat de acesta a fost de un minut și 33.88 de secunde.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche: “Vânzările lui Taycan vor depăși 20.000 de unități în 2020”

Porsche estimează că vânzările lui Taycan vor depăși ținta de 20.000 de unități pentru acest an, conform declarațiilor făcute de CEO-ul Oliver Blume. Clienții au cumpărat aproape 11.000 de exemplare Taycan în perioada ianuarie-septembrie, însă mai mult de jumătate din acest volum a fost înregistrat în trimestrul al treilea.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche Taycan stabilește un record Guinness: cel mai lung derapaj controlat realizat de un model electric

Porsche Taycan intră în cartea Guinness World Records cu cel mai lung derapaj controlat realizat de un vehicul electric. Primul model electric al companiei germane a parcurs peste 42 de kilometri pe circuitul cu formă rotundă din cadrul Porsche Experience Center de la Hockenheimring.
Duminica, 01 Noiembrie 2020 | Economic

Porsche Taycan s-a vândut în peste 11.000 de unități la nivel global în primele nouă luni ale anului: sportiva electrică, aproape jumătate din vânzările lui 911

Porsche Taycan a generat vânzări de 11.000 de unități la nivel global în primele nouă luni ale anului, în timp ce Porsche 911 a avut 25.000 de clienți noi.
Luni, 28 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Porsche Taycan în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Porsche Taycan a fost vedeta evenimentului #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies. A venit însă momentul să analizăm performanțele obținute de sportiva electrică pe parcursul celor opt zile ale turului României cu mașini electrice pentru a afla care a fost autonomia reală calculată.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Economic

Taycan a devenit cel mai vândut model Porsche în Europa: sportiva electrică a avut aproape 1.200 de clienți în luna august

Taycan a fost cel mai vândut model Porsche în Europa în luna august, cu 1.183 de unități. Sportiva electrică a depășit Porsche 911, care a înregistrat o scădere de 37% a vânzărilor.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Porsche Taycan Turbo, cel mai puternic model din turul României cu 8 mașini electrice

Porsche Taycan Turbo este cel mai puternic model electric pe care îl vom vedea în #ElectricRomânia 2020. Primul vehicul din gama nemților echipat exclusiv cu motoare electrice poate dezvolta până la 680 de cai putere, iar autonomia maximă comunicată de oficiali este de până la 450 de kilometri.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie

Cererea mare pentru Taycan duce la amânarea debutului versiunii Taycan Cross Turismo: noua variantă va fi prezentată în 2021

Porsche a decis să amâne debutul versiunii Taycan Cross Turismo până în prima parte a anului viitor. Cererea mare pentru actuala variantă de caroserie este motivul care a generat această decizie.
Miercuri, 19 August 2020 | Intern

Competiția Transylvania Classic are loc la Sibiu în perioada 20-22 august: 25 de mașini electrice la start

Competiția de regularitate Transylvania Classic va avea loc la Sibiu în perioada 20-22 august, iar la start se vor alinia 25 de echipaje cu mașini electrice precum Porsche Taycan, Tesla Model 3, BMW i3 sau Renault Zoe.

Tag-uri similare

Porsche, masini electrice, Porsche Taycan, Taycan, Porsche Mission E, masini electrice Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru