Porsche Taycan Turbo GT este noul Safety Car în Formula E

de Tiberiu Safta
Miercuri, 08.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Porsche Taycan Turbo GT, cea mai puternică versiune a modelului electric, este noul Safety Car al seriei de monoposturi electrice Formula E. Noul Safety Car are peste 1000 de cai putere și este chiar mai puternic decât monoposturile din această serie.

Formula E, seria de monoposturi electrice, a dezvăluit noul Safety Car pentru restul sezonului 2024. Noul Safety Car este Porsche Taycan Turbo GT, cea mai puternică versiune a modelului electric de performanță. Acesta va înlocui vechiul Porsche Taycan Turbo S începând cu etapa de la Berlin, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.

Noul Porsche Taycan Turbo GT este chiar mai puternic decât monoposturile de Formula E. Astfel, Taycan Turbo GT dezvoltă 789 de cai putere în configurația normală. În schimb, dacă este activat modul Attack, puterea crește până la 1034 de cai putere timp de 10 secunde.

Evident, fiind un Safety Car, modelul primește lumini speciale, girofaruri, extinctoare și echipament de comunicații. Porsche va furniza două exemplare Taycan Turbo GT către Formula E. Unul dintre acestea va fi vopsit în nuanța Purple Sky Metallic și va avea pachetul Weissach instalat. Al doilea exemplar va fi vopsit în verde și nu va primi pachetul special.

via Porsche

Comentarii (1)

  • George Simion
    e bine ca e electrica, se poate tine la masinile de curse..totusi cu 4 usi?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru