Safety Car

Marti, 05 Martie | F1 TOP

Formula 1 are un nou Safety Car: Aston Martin Vantage facelift

Aston Martin a prezentat un exemplar al noului Vantage facelift, creat special pentru a fi noul Safety Car al Formulei 1. Mașina va fi prezentă la anumite etape din calendarul competițional, începând cu etapa din Arabia Saudită.
Joi, 23 Iunie 2022 | Motorsport

Proaspătul BMW M3 Touring este noul Safety Car din MotoGP

Primul BMW M3 Touring din istorie va fi noul Safety Car din MotoGP. Break-ul de performanță german va debuta în acest rol cu ocazia etapei din Marea Britanie, de pe legendarul circuit Silverstone.
Vineri, 11 Martie 2022 | Formula 1

Mercedes-AMG GT Black Series este noul Safety Car în Formula 1

Noul Mercedes-AMG GT Black Series va fi noul Safety Car în Campionatul Mondial de Formula 1. Modelul îl înlocuiește pe vechiul AMG GT R și, la fel ca în 2021, va alterna rolul său cu Aston Martin Vantage.
Luni, 02 August 2021 | Modele noi

Noul BMW i4 M50 a devenit Safety Car în campionatul dedicat motocicletelor electrice

Noul BMW i4, în versiunea de top M50, va fi noul Safety Car din campionatul suport Moto E World Cup, dedicat motocicletelor electrice. Modelul din Munchen înlocuiește vechea mașină de siguranță, BMW i8.
Marti, 05 Mai 2020 | General

De peste 20 de ani în slujba siguranței: modelele BMW care de-a lungul timpului au îmbrăcat hainele de Safety Car

În 1999, BMW pregătea primul Safety Car dedicat campionatului de MotoGP. Colaborarea cu cel mai important campionat de motociclism continuă și astăzi, iar în cei peste 20 de ani, producătorul german a introdus unele dintre cele mai interesante mașini de siguranță. Totodată, BMW s-a implicat și în DTM, dar și în Formula E.
Luni, 12 August 2019 | Modele noi

Noul BMW M8 a devenit Safety Car pentru Moto GP: modelul oferă 625 de cai putere și este bazat pe varianta Competition

Noul BMW M8 a devenit în weekend noul Safety Car pentru Moto GP, cea mai importantă competiție de motociclism din lume. Modelul este bazat pe varianta Competition care oferă 625 de cai putere.
Vineri, 06 Martie 2015 | F1 TOP

Mercedes-AMG GT S este noul Safety Car pentru Formula 1 în 2015

Mercedes AMG GT S este noul Safety Car de Formula 1 începând din sezonul 2015. Maşina este dotată cu două iPad-uri pe care Bernd Maylander va putea urmări în direct cursele şi poziţionarea piloţilor pe circuit.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Formula 1

Echipele au respins schimbarea regulamentului pentru Safety Car

Echipele au respins o propunere cu privire la regulamentul Safety Car-ului care avea rolul de a scurta semnificativ durata prezenţei maşinii de siguranţă pe circuit.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Formula 1

Regulamentul Safety Car-ului se schimbă: start de pe loc după ieşirea maşinii de siguranţă de pe circuit

Piloţii vor pleca de pe loc de pe grila de start după ieşirea Safety Car-ului de pe circuit, potrivit unei reguli care va fi implementată începând din sezonul 2015 pentru a creşte spectacolul.
Marti, 05 Iunie 2012 | Formula 1

VIDEO: Istoria Safety Car-ului din Formula 1

Nico Rosberg şi Ross Brawn dezvăluie lucruri inedite despre modul în care a apărut şi s-a dezvoltat Safety Car-ul utilizat în Formula 1.
Vineri, 18 Mai 2012 | Motorsport

BMW M6 este noul Safety Car din Moto GP

BMW a prezentat astăzi, înainte de Marele Premiu al Franţei în Moto GP, noul Safety Car al competiţiei. M6 în înlocuieşte astfel pe Seria 1M Coupe.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Formula 1

Regulamentul Safety Car-ului ar putea fi modificat

Echipele vor analiza oportunitatea de a schimba regulamentul Safety Car-ului pentru sezonul 2012, pentru ca piloţii întârziaţi cu un tur să aibă permisiunea de a reveni în spatele plutonului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Iunie 2011 | Formula 1

VIDEO: Comenzile din Safety Car-ul Formulei 1

Bernd Maylander, pilotul Safety Car-ului din Formula 1, explică principalele comenzi ale maşinii de siguranţa atunci când o cursă este neutralizată de comisari.
Miercuri, 15 Iunie 2011 | F1 TOP

FEATURE: Aproape totul despre Safety Car-ul din Formula 1

Automarket vă prezintă misterele care planează asupra Safety Car-ului, maşina de siguranţă utilizată în cursele de Formula 1.
Vineri, 29 Aprilie 2011 | Modele noi

Mercedes C63 AMG, Safety Car în Campionatul DTM

Mercedes a anunţat că anul acesta C63 AMG Performance se va achita de îndatoririle unui Safety Car în noua ediţie a campionatului DTM.
Miercuri, 09 Martie 2011 | Formula 1

FIA a modificat regulamentul Safety Car-ului

FIA a anunţat o serie de modificări privind regulamentul Safety Car-ului şi oprirea la boxe pe parcursul perioadelor afectate de drapel galben.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Formula 1

Allianz şi-a prelungit parteneriatul cu Formula 1

Allianz a anunţat reînnoirea contractului de sponsorizare pentru Formula 1, care include branduirea Safety Car-ului cu logo-ul companiei Germaniei.
Duminica, 11 Iulie 2010 | Formula 1

FIA revizuieşte din nou regulamentul Safety Car-ului

FIA a decis să modifice încă o dată regulamentul maşinii de siguranţă după ce piloţii s-au declarat nemulţumiţi de precedenta rectificare.
Vineri, 09 Iulie 2010 | Formula 1

Regulamentul Safety Car-ului a fost modificat

Piloţii vor fi obligaţi să încetinească până la viteza maximă estimată a Safety Car-ului în momentul în care acesta va intra pe circuit în timpul curselor.
Luni, 28 Iunie 2010 | Formula 1

Alonso: "Comisarii au manipulat rezultatul cursei"

Fernando Alonso a criticat vehement prestaţia comisarilor de cursa de la Valencia, acuzându-i că Lewis Hamilton a beneficiat de un tratament preferenţial deşi a încălcat regulamentul.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, regulament, FIA, accident, M3, motorsport, X5, M5, X6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru