Accident

Luni, 04 Martie | Siguranta

Volvo introduce un sistem care îi avertizează pe șoferi de accidente în față

Volvo a anunțat că va introduce un nou sistem de siguranță pentru mai multe modele ale sale. Noul sistem îl va avertiza pe șofer de accidente în față, iar Danemarca va fi prima țară în care acest sistem nou va fi lansat.
Marti, 06 Februarie | Intern

Proiect: Permisul, anulat pe viață pentru șoferii care produc accidente mortale

Mai mulți deputați din partea PNL au inițiat un proiect de lege prin care cer anularea pe viață a permisului pentru șoferii care produc accidente mortale sub influența alcoolului și drogurilor. Proiectul de lege a fost adoptat în mod tacit de Senat.
Duminica, 06 August 2023 | Siguranta

Inovație ZF: centură de siguranță care modifică poziția pasagerilor pentru atenuarea rănilor în caz de accident

Germanii de la ZF au dezvoltat o centură de siguranță conectată, care modifică poziția ocupantului și ajută la atenuarea rănilor în caz de accident.
Sambata, 27 Mai 2023 | Industrie

Surse: Pilotul automat al mașinilor Tesla ar fi cauzat peste 1.000 de accidente

Deși numerele oficiale sunt mult mai mici, conform unei anchete făcuta pe surse de către cotidianul german Handelsblatt, preluată de Reuters, pilotul automat al celor de la Tesla ar fi responsabil de mai mult de 1.000 de accidente în total în ultimii 8 ani.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Intern

Numărul accidentelor în care au fost implicate trotinete electrice a crescut de 20 de ori față de acum 4 ani

Datele Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) arată că numărul accidentelor în care au fost implicate trotinete electrice este de 20 de ori mai mare decât în 2018. De atunci și până în prezent, s-au produs 198 de accidente grave în România, în care au fost implicate trotinete electrice.
Miercuri, 31 August 2022 | Siguranta

STUDIU: Accidentele cu mașini electrice produc daune mai scumpe și mai grave

Asiguratorul francez AXA a publicat un studiu care arată că accidentele în care sunt implicate mașinile electrice sunt mai costisitoare și mai periculoase, comparativ cu cele în care sunt implicate mașini convenționate.
Joi, 18 August 2022 | General

James May, spitalizat în urma unui accident de mașină. Britanicul filma pentru The Grand Tour

James May, celebrul prezentator al emisiunii The Grand Tour (alături de Jeremy Clarkson și Richard Hammond) ar fi fost implicat într-un accident în timp ce filma un nou episod. May a ajuns la spital în urma incidentului.
Sambata, 09 Iulie 2022 | Accidente exotice

Unicul Ferrari 250 Breadvan din lume, avariat la Le Mans. Mașina era estimată la 30 milioane de dolari

Unde dintre șicanele celebre ale circuitului de la Le Mans a mai făcut o victimă. Este vorba despre un exemplar Ferrari 250 SWB Breadvan, evaluat la 30 de milioane de dolari. Din fericire, pilotul a scăpat teafăr.
Sambata, 28 Mai 2022 | Industrie

Constatarea amiabilă va putea fi completată electronic

Autoritatea de Supraveghere Financiară a propus modificări legislative cu privire la asigurările RCA, inclusiv eliminarea nevoii de a completa faimoasa constatare amiabilă în format fizic.
Luni, 13 Septembrie 2021 | F1 TOP

Dublă McLaren la Monza. Daniel Ricciardo câștigă pentru prima oară din 2018

Daniel Ricciardo a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Lando Norris a terminat pe 2, însă incidentul dintre Verstappen și Hamilton a fost punctul culminant al cursei din Peninsulă.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Masini autonome

Noi detalii despre accidentul fatal cu mașina autonomă Uber: sistemul a identificat în mod repetat victima drept un obiect, vehicul sau biciclist

Mașina autonomă Uber care a provocat un accident mortal în 2018 a identificat în mod repetat victima drept un obiect, vehicul sau biciclist, motiv pentru care nu a reușit să anticipeze corect direcția sa de deplasare.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | F1 TOP

Tragedie în Formula 2: pilotul francez Anthoine Hubert în vârstă de 22 de ani a încetat din viață în urma unui grav accident

Pilotul francez Anthoine Hubert în vârstă de numai 22 de ani a încetat din viață în urma unui grav accident suferit în cursa de Formula 2 de pe circuitul de la Spa-Francorchamps.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iulie 2019 | Masini autonome

Un vehicul autonom fără șofer a lovit un pieton în Viena: autoritățile au oprit testele până la finalizarea anchetei

Un vehicul autonom fără șofer a lovit și a rănit ușor un pieton în timpul unui test desfășurat în Viena. Autoritățile austriece au decis oprirea testelor până la finalizarea anchetei.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Motorsport

Accident grav în cursa de Formula 3 de la Macau: Sophia Floersch a suferit leziuni la coloana vertebrală după ce a rămas fără frâne la 276 km/h

Pilotul Sophia Floersch în vârstă de 17 ani a suferit leziuni la coloana vertebrală în urma unui accident grav suferit în cursa de Formula 3 de la Macau, după ce a rămas fără frâne la 276 km/h și a fost catapultată în gardurile de protecție de pe margini.
Marti, 08 Mai 2018 | Siguranta

Uber a elucidat misterul accidentului fatal: mașina autonomă a detectat pietonul, dar a decis să nu oprească

Mașina autonomă Uber implicată în accidentul fatal din luna martie a detectat corect pietonul, însă a considerat că este o alarmă "fals pozitivă" și a decis să nu oprească, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Joi, 22 Martie 2018 | Tehnologie

ANALIZĂ. Primul clip al accidentului fatal cu mașina autonomă Uber: când tehnologia dă greș, instinctul de conservare ar trebui să evite un astfel de accident

Filmul accidentului din Arizona în care o mașină autonomă experimentală Uber a lovit un pieton care și-a pierdut viața ridică multe semne de întrebare. De ce ar fi trebuit ca tehnologia să evite acest accident și de ce victima este, totuși, principalul vinovat.
Marti, 20 Martie 2018 | Masini autonome

Prima victimă făcută de o mașină autonomă: un Volvo XC90 de la Uber a acroșat fatal o femeie în SUA. Poliție: "Accidentul era greu de evitat"

O mașină autonomă de la Uber a lovit fatal o femeie care mergea pe bicicletă pe o stradă din orașul american Tempe (statul Arizona), potrivit unui anunț al Poliției, citat de agenția Reuters. Presa internațională vorbește despre prima victimă făcută de o astfel de mașină autonomă.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Siguranta

Salvat de centura de siguranță: fotbalistul argentinian Kun Aguero a scăpat viu dintr-un accident pentru că purta centura în taxi

Dacă centura de siguranță este privită în continuare la noi ca o " obligație", fotbaliștii care cîștigă milioane de euro pe sezon o poartă pentru a le salva viața în caz de accident. Lucru care s-a și întâmplat în cazul argentinianului Sergio Aguero
Luni, 24 Aprilie 2017 | Accidente exotice

Ușile cu deschidere verticală ale lui Tesla Model X, motiv de proces în China: au rămas blocate după ce mașina a fost implicată într-un accident

Proprietara unui Tesla Model X a decis să ceară despăgubiri de un milion de dolari constructorului american pentru că ușile cu deschidere vericală ale SUV-ului au rămas blocate după un accident.
Sambata, 22 Aprilie 2017 | O lume nebuna

Fast and Furious în versiune domestică: un american a cauzat două accidente în 7 minute la volanul propriului Corvette

Un american de 54 de ani a reușit să cauzeze două accidente în două orașe diferite în mai puțin de 7 minute în timp ce se afla la volanul propriului Corvette Stingray Convertible. Acesta a fost apoi oprit de trecători să-și continue aventura.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru