Accident

Luni, 29 Decembrie 2014 | Formula 1

Schumacher înregistrează progrese, dar recuperarea reprezintă o luptă lungă

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher înregistrează progrese, însă procesul de recuperare reprezintă în continuare o "luptă lungă", potrivit managerului Sabine Kehm.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Formula 1

Raport FIA: Bianchi nu a încetinit suficient pentru a evita accidentul, dar există şi o explicaţie tehnică

Jules Bianchi nu a încetinit suficient pentru a evita accidentul suferit la Suzuka în urma căruia este internat în stare critică în spital, însă acest lucru a fost determinat şi de faptul că motorul nu s-a oprit automat când a apăsat simultan frâna şi acceleraţia, potrivit unui amplu raport oferit de FIA.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Formula 1

Bianchi a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Nisa

Jules Bianchi a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Nisa (Franţa), însă rămâne inconştient, iar starea sa de sănătate este în continuare critică.
Marti, 28 Octombrie 2014 | Formula 1

Propunere pentru evitarea accidentelor: monoposturile să fie evacuate cu elicoptere

O companie elveţiană are o propunere inedită pentru evitarea unor accidente similare cu cel suferit de Jules Bianchi: monoposturile să fie evacuate cu ajutorul elicopterelor.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Formula 1

Schumacher înregistrează progrese, dar recuperarea poate dura până la trei ani

Unul dintre medicii care l-au îngrijit pe Michael Schumacher a dezvăluit că germanul înregistrează progrese, însă admite că perioada de recuperare poate dura chiar şi trei ani.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Formula 1

Brawn şi Domenicali, incluşi în comisia care va investiga accidentul lui Bianchi

Ross Brawn, Stefano Domenicali şi Emerson Fittipaldi sunt cele mai sonore nume care au fost incluse în comisia care va investiga accidentul lui Jules Bianchi. Rezultatele sunt aşteptate în 3 decembrie.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Formula 1

Tatăl lui Jules Bianchi: "Situaţia este disperată, dar Bianchi luptă"

Tatăl lui Jules Bianchi a admis că situaţia în care se află fiul său este "disperată", însă şi-a exprimat încrederea că francezul va lupta să supravieţuiască gravului accident suferit la Suzuka.
Sambata, 11 Octombrie 2014 | Formula 1

FIA dezvăluie filmul accidentului suferit de Bianchi la Suzuka

FIA a oferit detalii despre circumstanţele în care a avut loc accidentul lui Jules Bianchi de la Suzuka pe baza înregistrărilor video oficiale din timpul cursei.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi a suferit o leziune severă a creierului, asemănătoare cu cea a lui Schumacher

Marussia a confirmat marţi că Jules Bianchi a suferit o leziune axonală difuză a creierului, diagnostic asemănător cu cel primit de Michael Schumacher după accidentul de la schi.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Steagul verde a fost fluturat corect în zona accidentului lui Bianchi

Comisarul de cursă care flutura steagul verde în zona accidentului suferit de Adrian Sutil cu numai câteva secunde înainte ca Jules Bianchi să lovească violent tractorul de remorcare a procedat conform regulamentului.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Todt: "Sper că Schumacher va putea reveni în curând la o viaţă normală"

Jean Todt a dezvăluit că programul de recuperare al lui Michael Schumacher decurge bine şi speră că germanul va putea reveni în curând la o viaţă normală.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Video: Primele imagini cu accidentul suferit de Bianchi la Suzuka

Un fan al Formulei 1 prezent în tribunele circuitului de la Suzuka a surprins cu o cameră video accidentul suferit de Jules Bianchi pe circuitul de la Suzuka, care evidenţiază forţa impactului monopostului Marussia cu tractorul care remorca maşina lui Adrian Sutil.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi rămâne în stare critică la spital şi nu respiră singur

Jules Bianchi este în continuare în stare critică după accidentul de la Suzuka şi nu respiră singur, contrar informaţiilor anterioare din presa franceză.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Formula 1

Schumacher a fost externat şi va continua reabilitarea acasă

Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne şi îşi va continua acasă procesul de reabilitare după accidentul de la schi.
Joi, 04 Septembrie 2014 | Formula 1

Schumacher ar putea fi externat din spital în decembrie

Michael Schumacher ar putea petrece sărbătorile de iarnă acasă, întrucât există şanse să fie externat din Spitalul din Lausanne în decembrie, potrivit unor surse citate de presa germane.
Joi, 17 Iulie 2014 | Formula 1

Schumacher a trecut "peste cele mai grele momente"

Corinna Schumacher a dezvăluit că soţul său Michael Schumacher a trecut peste "cele mai grele momente" şi că urmează o lungă perioadă de recuperare.
Luni, 30 Iunie 2014 | Formula 1

Dosarul medical al lui Schumacher, scanat în ambulanţă în timpul transferului la Lausanne

Dosarul medical al lui Michael Schumacher a fost cel mai probabil scanat în ambulanţa care îl transportă de la Grenoble la Lausanne.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Formula 1

Documentele furate despre Schumacher reprezintă un sumar medical vândut cu 50.000 de euro

Documentele despre Michael Schumacher care au fost furate recent reprezintă un sumar al situaţiei sale medicale. Hoţul solicită 50.000 de euro pentru dosarul medical şi face ofertele prin email.
Marti, 24 Iunie 2014 | Formula 1

Documentele medicale ale lui Schumacher, furate şi vândute pe internet

Documentele medicale ale lui Michael Schumacher, care atestă starea sa reală de sănătate, au fost furate şi sunt disponibile la vânzare pe internet, potrivit echipei de manageri a septuplului campion mondial.
Luni, 16 Iunie 2014 | F1 TOP

Schumacher a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Lausanne

Michael Schumacher a ieşit din coma indusă şi a părăsit spitalul din Grenoble pentru a continua reabilitarea la Spitalul Universitar din Lausanne, potrivit unui anunţ făcut de Sabine Kehm, purtătoarea sa de cuvânt.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru