Accident

Vineri, 04 Aprilie 2014 | F1 TOP

Schumacher are momente în care este conştient

Michael Schumacher are momente în care este conştient şi există speranţe că se va trezi din coma indusă după accidentul de la schi de anul trecut, potrivit agentului său, Sabine Kehm.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Formula 1

Managerul lui Schumacher: "Există semne care ne dau speranţă"

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, a negat speculaţiile potrivit cărora soţia acestuia vrea să-l ia acasă şi spune că există semne că starea de sănătate a germanului se va îmbunătăţi.
Miercuri, 12 Martie 2014 | Formula 1

Schumacher "arată, uneori, mici semne încurajatoare"

Michael Schumacher arată câteodată mici semne încurajatoare cu privire la starea sa de sănătate, potrivit lui Sabine Kehm, purtătoarea sa de cuvânt.
Vineri, 07 Martie 2014 | Formula 1

Situaţia lui Schumacher rămâne neschimbată, în ciuda zvonurilor că respiră singur

Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Michael Schumacher, afirmă că starea de sănătate a germanului este neschimbată, deşi presa italiană a relatat vineri că fostul campion mondial respiră singur.
Luni, 17 Februarie 2014 | Formula 1

Anchetatorii accidentului lui Schumacher au închis cazul: "Nu există niciun vinovat"

Anchetatorii accidentului suferit de Michael Schumacher la schi au anunţat luni că au închis cazul, întrucât nu există niciun vinovat.
Vineri, 14 Februarie 2014 | Formula 1

Procesul de trezire din comă al lui Schumacher continuă şi poate dura mult timp

Familia lui Michael Schumacher a refuzat să comenteze informaţiile potrivit cărora germanul suferă de pneumonie şi afirmă că procesul de trezire din comă continuă, dar poate dura mult timp.
Miercuri, 12 Februarie 2014 | Formula 1

Presă: Schumacher a făcut pneumonie in timpul procesului de trezire din comă

Michael Schumacher a contractat pneumonie în timpul procesului de trezire din comă, potrivit presei germane, însă informaţia nu a fost confirmată de purtătoarea lui de cuvânt.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Accidente exotice

BMW i8 - primul accident al supercarului hibrid german

Cel mai nou şi mai scump membru al gamei de vehicule hibride BMW, supercarul i8, are deja parte de primul său accident. Maşina a fost serios avariată pe o autostradă fără limită de viteză din Germania.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Formula 1

Un martor ocular l-a filmat pe Schumacher în timpul accidentului (update)

Un bărbat în vârstă de 35 de ani l-a filmat involuntar pe Michael Schumacher în timpul accidentului suferit de german la schi. Acesta avea doar 20 km/h în momentul în care s-a lovit de stâncă.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Formula 1

200 de fani Ferrari l-au vegheat pe Schumacher la împlinirea a 45 de ani

Peste 200 de fani Ferrari s-au adunat vineri în faţa Spitalului Universitar din Grenoble pentru un tribut în linişte adus lui Michael Schumacher cu ocazia împlinirii a 45 de ani.
Marti, 31 Decembrie 2013 | F1 TOP

Starea de sănătate a lui Schumacher s-a îmbunătăţit uşor după o nouă operaţie (update)

Michael Schumacher a suferit o nouă operaţie pentru îndepărtarea unui hematom de pe partea stângă a creierului, astfel că starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit uşor, chiar dacă rămâne în continuare critică.
Marti, 31 Decembrie 2013 | F1 TOP

Următoarele 48 de ore, esenţiale pentru şansele de supravieţuire ale lui Schumacher

Modul în care va rezista Michael Schumacher în următoarele 48 de ore vor fi decisive pentru şansele sale de supravieţuire, potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Decembrie 2013 | F1 TOP

Michael Schumacher, în stare critică după un accident la schi (update)

Michael Schumacher este în comă, a suferit o operaţie de urgenţă pe creier şi este în stare critică după accidentul suferit duminică la schi în Alpii francezi.
Duminica, 29 Decembrie 2013 | F1 TOP

Schumacher, rănit la cap în urma unui accident suferit la schi în Alpii francezi

Michael Schumacher s-a lovit cu capul de o piatră în urma unui accident suferit în timp ce schia pe una dintre cele mai dificile pârtii din staţiunea Meribel din Alpii francezi. Germanul este internat în spital, însă este în afara oricărui pericol.
Marti, 04 Iunie 2013 | Formula 1

Maria de Villota prezintă casca purtată în timpul accidentului în care şi-a pierdut un ochi

Maria de Villota a prezentat presei cum arată casca pe care a purtat-o în timpul accidentului suferit acum aproape un an în timpul unui test cu Marussia şi în urma căruia şi-a pierdut un ochi.
Vineri, 10 Mai 2013 | O lume nebuna

Un german s-a izbit voluntar de un copac pentru a testa airbag-urile: "Nu aveam încredere că funcţionează"

Un şofer neamţ de 45 de ani a intrat frontal într-un copac pentru a testa airbag-urile maşinii sale, un Ford Mondeo, Vestea bună: au funcţionat. Vestea proastă: germanul ar putea să-şi piardă permisul după un test la psihiatrie.
Miercuri, 24 Aprilie 2013 | F1 TOP

POVEŞTILE FORMULEI 1: Tom Pryce, galezul ucis pe circuit de un extinctor

Tom Pryce, singurul pilot galez care a obţinut un pole position în Formula 1, a încetat din viaţa după ce a fost lovit în cap de un extinctor în Marele Premiu al Africii de Sud din 1977.
Luni, 25 Februarie 2013 | Feature

Moda camerelor video montate pe bord: din Rusia în România, în luptă cu traficul

Ne-am obişnuit să vedem clipuri video venite din maşinile şoferilor ruşi. Surprind absolut orice: de la accidente la şoferi neîndemânatici şi meteoriţi care explodează neanunţaţi deasupra oraşelor. Dar de ce au toţi ruşii o cameră video în maşină?
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Siguranta

Şoferii obezi prezintă un risc mai ridicat de deces în caz de accident

Un studiu publicat de reputata revistă de ştiinţă British Medical Journal arată că o dată cu masa corporală ridicată creşte şi riscul de deces în caz de accident.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | WRC

Kubica a abandonat în Rallye du Var, iar Citroen C4 WRC a luat foc

Robert Kubica a abandonat in Rallye du Var din postura de lider în urma unui accident în care maşina Citroen C4 WRC a luat foc. Polonezul a scăpat nevătămat.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru