Bianchi a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Nisa

de Daniel Popescu
Joi, 20.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi a ieşit din comă şi a fost transferat la un spital din Nisa (Franţa), însă rămâne inconştient, iar starea sa de sănătate este în continuare critică.

Suntem uşuraţi să confirmăm că Bianchi a fost transferat aeromedical de la centrul medical din Yokkaichi (Japan) la Spitalul Central Universitar (CHU) din Nisa.

Familia Bianchi
Familia lui Jules Bianchi a oferit miercuri seară primele informaţii pozitive cu privire la starea de sănătate a pilotului francez după accidentul suferit în Marele Premiu al Japoniei la începutul lunii octombrie.

Bianchi a ieşit din comă indusă şi a putut fi transportat la un spital din Nisa (Franţa), după ce până acum a fost internat la un spital din Japonia din apropierea circuitului de la Suzuka.

"Situaţia neurologică a lui Bianchi rămâne stabilă. Chiar dacă situaţia continuă să fie serioasă şi ar putea rămâne aşa, am decis că Bianchi este suficient de stabil pentru a fi repatriat în Franţa. Prin urmare, suntem uşuraţi să confirmăm că Bianchi a fost transferat noapte trecută (n.r - noaptea de marţi spre miercuri) aeromedical de la centrul medical din Yokkaichi (Japan) la Spitalul Central Universitar (CHU) din Nisa, unde a ajuns cu puţin timp în urmă", a precizat familia pilotului.

Bianchi nu mai este în comă indusă artificial, dar este în continuare inconştient, iar condiţia sa este clasificată drept critică.

Familia Bianchi
Totuşi, familia a avertizat că Bianchi rămâne în continuare în stare critică şi că este inconştient, chiar dacă poate respira singur, fără ajutorul aparatelor.

"Bianchi nu mai este în coma indusă artificial în care a fost plasat imediat după accident, dar este în continuare inconştient.

Respiră fără ajutor, iar semnele vitale sunt bune, dar condiţia sa este clasificată în continuare drept critică. Tratamentul său intră într-o fază legată de îmbunătăţirea funcţiilor creierului său", a adăugat familia.

Via Bianchi

Comentarii (4)

  • Dumenezeu sa ii dea sanatate!
    12 1
  • Ferrari
    Nu mai bine il trateaza doctorii? la biserica merge cu picioarelee inainte, in spital, pe mana doctorilor, are mult mai multe sanse! Isi repar sufletul pe urma, acuma trebuie sa isi repare capul!!
    3 4
  • mobius
    In sfarsit o veste buna. Dumnezeu sa-l ajute si sa-l revedem in curse.
    8 1
  • Ferrari
    Voi cand sunteti bolnavi sper ca mergeti la biserica.... nu de alta dar acolo te ajuta zeitatile, in caz de boala trebuie sa mergi la doctor
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru