James May, spitalizat în urma unui accident de mașină. Britanicul filma pentru The Grand Tour

de Alexandru Monenciu
Joi, 18.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
James May, celebrul prezentator al emisiunii The Grand Tour (alături de Jeremy Clarkson și Richard Hammond) ar fi fost implicat într-un accident în timp ce filma un nou episod. May a ajuns la spital în urma incidentului.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May sunt, fără îndoială, cel mai cunoscut trio din istoria emisiunilor auto. În timpul filmărilor se mai întâmplă și accidente, cel mai celebru pentru acestea fiind Richard Hammond.

În 2006, Hammond a suferit un accident în timpul filmărilor, iar în 2017 a distrus complet un Rimac One. Din fericire, britanicul a scăpat în mare parte teafăr din ambele incidente.

Acum, potrivit celor de la Autoblog, și James May ar fi suferit un accident în timp ce filma pentru un nou episod din "The Grand Tour".

Cel poreclit "Captain Slow" se afla cu ceilalți doi co-prezentantori în Norvegia, iar provocarea consta în conducerea unei mașini (în acest caz un Mitsubishi Lancer Evolution VIII) printr-un tunel slab iluminat.

La un moment dat, May a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în peretele tunelului, la o viteză de aproximativ 120 de km/h. În urma incidentului, prezentatorul britanic a fost transportat la spital cu o coastă fracturată.

A fost externat la scurt timp, iar filmările au continuat.

Desigur, mașina condusă de May nu s-a putut alătura celorlalte două, un Subaru Impreza WRX și un Audi RS4.

via Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru