The Grand Tour revine pe micile ecrane în octombrie: buget enorm și modificări minore pentru sezonul doi

de Cornel Șocariciu
Joi, 08.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Al doilea sezon The Grand Tour ajunge pe micile ecrane în luna octombrie. Clarkson, May și Hammond mizează pe același format, dar promit și câteva modificări în structura emisiunii.

Sezonul doi din The Grand Tour, emisiunea cu ajutorul căreia Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond au revenit pe micile ecrane, va debuta în luna octombrie a acestui an. Informația a fost oferită de May în cadrul unui interviu realizat pentru emisiunea The One Show.

"În octombrie îl veți vedea pentru prima dată, dar după aceea, veți putea urmări show-ul ori de câte ori vreți. Mi se spune să vă zic asta!", a declarat James May.

Bugetul alocat de Amazon pentru noul sezon The Grand Tour se ridică la nivelul investiției făcute în urmă cu un an când au început filmările pentru prima parte a show-ului. De asemenea, vor exista și mici modificări în cadrul secțiunilor prezentate în fiecare emisiune.

Până acum, fanii The Grand Tour s-au plâns de The American, noul pilot care testează mașinile pe "Eboladrome" și de faptul că s-au plictisit să vadă cum "mor" vedetele internaționale în cadrul secțiunii Celebrity Brain Crash. Din păcate, James May nu oferit detalii cu privire la modificările aduse.

"Vor exista modificări, dar nu ți le pot spune pentru că tu ești inamicul și, în plus, este secret", a completat James May.

Via | Motor1 

Comentarii (1)

  • Faza cu vedetele a expirat de la al 2-lea episod ... Si americanul nu prezinta nici un interes. Se vede ca e actor prost.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru