The Grand Tour mai pierde un membru al echipei: Jeremy Clarkson întrerupe filmările din cauza unei pneumonii

de Bogdan Mirică
Marti, 08.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorii emisiunii The Grand Tour au mari dificultăți în a reuni echipa. După accidentul lui Hammond, acum și Clarkson este în spital pentru o perioadă.

După ce Richard Hammond a suferit un accident grav la începutul acestei veri și i-a forțat pe Clarkson și May să filmeze fără el, un alt incident se pare că pune bețe în roate celor de la Top Gear. De această dată este vorba despre vedeta show-ului The Grand Tour.

Jeremy Clarkson s-a întors recent din vacanță cu o formă de pneumonie care a necesitat spitalizare. Englezul a publicat o imagine pe contul său de Instagram cu urmele perfuziilor la care a fost conectat. Mai apoi le-a mulțumit fanilor care i-au urat sănătate.

„Voi fi în afara emisiunii pentru o vreme. Și este foarte, foarte enervant pentru că nu am mai avut o zi liberă de când am început să muncesc, adică din 1978”, a scris Clarkson pe rețelele de socializare.

Chiar și așa, Hammond și Clarkson nu au ezitat să-l ironizeze pe May, singurul membru al echipei capabil să continue filmările, care ar trebui reluate în cursul acestei săptămâni.

Sezonul doi al emisiunii The Grand Tour va include teste cu cele mai populare supercaruri ale momentului, McLaren 720S, Mercedes AMG GT R și chiar cu Ariel Nomad.

via motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru