The Grand Tour Sand Job: premiera penultimului episod va avea loc în 16 februarie

de Tiberiu Safta
Luni, 05.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorii emisiunii The Grand Tour au anunțat data premierei pentru penultimul episod. Acesta se numește Sand Job și va fi disponibil pentru vizionare pe platforma Amazon Prime Video din 16 februarie.

Anul acesta, emisiunea The Grand Tour, în formatul cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, ajunge la final. Cei trei prezentatori celebri nu vor mai filma episoade noi împreună, din cauza înaintării în vârstă, în special a lui Jeremy Clarkson, dar și a altor emisiuni realizate individual.

Pentru a marca sfârșitul acestei epoci, producătorii emisiunii vor lansa două episoade în acest an. Primul episod se numește Sand Job. Cei trei prezentatori vor călători prin dunele de nisip din Mauritania, pentru a trăi spiritul Raliului Dakar din perioada când acesta a avut loc în Africa.

Prezentatorii celebri vor fi la volanul a 3 mașini de performanță modificate special pentru condițiile de deșert. Clarkson va conduce un Jaguar F-Type, Hammond va fi la volanul unui Aston Martin DB9 Volante, iar May va merge în aventură cu un Maserati GranCabrio.

Noul episod, penultimul din seria The Grand Tour, va avea premiera pe Amazon Prime Video în 16 februarie.

Cel de-al doilea episod, care va fi ultimul în acest format, va fi o aventură tot în Africa, de această dată în Zimbabwe. Premiera episodului final va avea loc mai târziu în acest an.

via Amazon Prime

Comentarii (2)

  • Păcat! Au făcut istorie, niciodată nu m-am săturat să privesc emisiunile lor.
    10 0
  • Cand am chef de relaxare ma uit la un episod din TGT sau TG si ma destind imediat.
    Greu va fi ca vreo emisiune auto sa mai ajunga vreodata la succesul celor 3 idioti, dar vorba lui JR Ewing: "niciodata sa nu spui niciodata"
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru