The Grand Tour revine pe marile ecrane cu o nouă aventură în Europa. Premiera, în 16 iunie

de Tiberiu Safta
Marti, 16.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Emisiunea The Grand Tour revine și în acest an pe marile ecrane cu o nouă aventură. De data aceasta, trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May va traversa Europa Centrală în 3 mașini neobișnuite. Premiera noului episod va avea loc în 16 iunie, pe platforma Amazon Prime Video.

Amazon tocmai a anunțat un nou episod special al emisiunii The Grand Tour. De această dată, cei trei prezentatori, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, vor pleca într-o aventură prin Europa Centrală cu 3 mașini nemaiîntâlnite pe Bătrânul Continent.

În noul episod, numit Eurocrash, cei trei vor porni într-o călătorie de peste 2000 de kilometri, cu punctul de plecare în Polonia și cu destinația finală în Slovenia. Pe parcurs, Clarkson, Hammond și May vor traversa inclusiv Ungaria și Slovacia.

Așa cum este tradiția, cei trei se vor afla la volanul unor mașini care nu au fost vândute, cel puțin oficial, în Europa. Jeremy Clarkson a ales un Mitsuoka Le-Seyde, o mașină japoneză din anii '90 cu un design complet atipic. Hammond va fi la volanul unui Chevrolet SSR, un pick-up din anii 2000 cu un design retro-futurist. La final, James „Captain Slow” May va conduce o mașină potrivită poreclei sale, un Crosley decapotabil produs în SUA între anii '30 și '50.

Noul episod special va avea premiera în 16 iunie pe platforma Amazon Prime Video.

Potrivit informațiilor din presă, se pare că episodul va include și un nou accident al lui Richard Hammond.

via Amazon Prime

Comentarii (1)

  • iar masini si teme neinteresante?
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru