Amazon prime

Marti, 16 Mai 2023 | General

The Grand Tour revine pe marile ecrane cu o nouă aventură în Europa. Premiera, în 16 iunie

Emisiunea The Grand Tour revine și în acest an pe marile ecrane cu o nouă aventură. De data aceasta, trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May va traversa Europa Centrală în 3 mașini neobișnuite. Premiera noului episod va avea loc în 16 iunie, pe platforma Amazon Prime Video.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | General

Amazon a pregătit un nou trailer pentru The Grand Tour: sezonul 2 anunță modificări importante

Amazon a publicat un nou trailer care anunță al doilea sezon al emisiunii The Grand Tour. Clarkson, May și Hammond pregătesc un nou format pentru secțiunea Celebrity Brain Crash.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | General

Aşteptarea a luat sfârşit: The Grand Tour, noul show auto al lui Jeremy Clarkson, este disponibil şi în România

Serviciul de video-on-demand Amazon Prime s-a lansat şi în România, astfel că fanii The Grand Tour pot acum să vadă show-ul auto al lui Jeremy Clarkson pe internet.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | General

Gear Knobs, numele înregistrat de Jeremy Clarkson pentru viitoarea sa emisiune auto

Casa de avocatură care îl reprezintă pe Jeremy Clarkson a înregistrat denumirea Gear Knobs pentru emisiunea auto pe care vedeta o va face alături de Amazon Prime. Tot ei au ales și numele personajului care îl va înlocui pe Stig.
Marti, 18 August 2015 | General

Amazon: ”Cele 250 de milioane pe care le plătim pentru emisiunea lui Clarkson reprezintă o investiție costisitoare, dar merită”

Șeful Amazon a declarat că viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson este foarte scumpă, dar că deja merită investiția. Postul de televisiune online a plătit 250 de milioane de dolari pentru un contract pe trei sezoane cu fostul trio Top Gear.
Luni, 03 August 2015 | General

Salariu de vedete: Clarkson, Hammond și May vor primi câte două milioane de euro pe lună la noua lor emisiune

Cei trei foști prezentatori ai emisiunii Top Gear vor primi un salariu de 250 de milioane de dolari pe trei ani de la americanii de la Amazon.
Joi, 30 Iulie 2015 | General

OFICIAL: Clarkson, Hammond și May vor avea o nouă emisiune auto din 2016

Amazon Prime va difuza începând cu 2016 o emisiune auto complet nouă, care îi va avea ca protagoniști pe Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, triada care a făcut istorie în cadrul Top Gear.

Tag-uri similare

Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, amazon prime, clarkson revine
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru