Aşteptarea a luat sfârşit: The Grand Tour, noul show auto al lui Jeremy Clarkson, este disponibil şi în România

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de video-on-demand Amazon Prime s-a lansat şi în România, astfel că fanii The Grand Tour pot acum să vadă show-ul auto al lui Jeremy Clarkson pe internet.

Amazon a lansat miercuri în întreaga lume propriul serviciu de video-on-demand (VoD) botezat Prime, astfel că acesta poate fi accesat de astăzi inclusiv în România. Serviciul include şi The Grand Tour, noul show auto al lui Jeremy Clarkson Richard, Hammond şi James May, care se bucură de o popularitate majoră în Marea Britanie după apariţia primelor 4 episoade.

În România, Amazon Prime poate fi accesat gratuit pentru o perioadă de 7 zile, după care serviciul costă 3 euro pe lună (circa 14 lei pe lună) în primele 6 luni şi 6 euro pe lună (aproximativ 28 lei pe lună) ulterior.

Urmareste Automarket
Serviciul este disponibil atât pe calculatoare şi laptopuri pe site-ul PrimeVideo, cât şi pe telefoanele şi tabletele cu Android, dar şi pe iPhone şi iPad.
În plus, serviciul poate fi accesat şi de pe smart TV-urile LG şi Samsung.

Pe lângă varietatea de platforme, un alt avantaj este că emisiunile pot fi descărcate pentru a fi urmărite ulterior chiar şi fără o conexiune la internet. Pe lângă show-ul The Grand Tour, pe Amazon Prime mai sunt disponibile şi alte producţii proprii ale companiei americane, precum The Man în the High Castle, Goliath, Transparent sau Mozart în the Jungle, dar şi o gamă largă de filme şi seriale.

Pe piaţa din România s-a lansat la începutul acestui an şi serviciul Netflix, pe care pot fi urmărite tot contra-cost sezoane din Top Gear, precedentul show auto al echipei care se ocupa acum de The Grand Tour.

Via Amazon

Comentarii (3)

  • imi placeau cei de la top gear, pana au inceput mistourile cu romanii. si mi s-a cam luat de ei. in semn de protest nu o sa ma uit la nici o emisiune. nu suntem sclavii lor.
    8 3
  • Eu m-am uitat la maxim 2-3 emisiuni. Niste papagali! Mie imi plac oamenii seriosi care fac glume bune, nu cei care fac misto si de aerul pe care il respira.
    3 2
  • Aurelian
    Dacă v-ați fi respectat nu ați fi difuzat știri cu păcălicii aceștia.
    Și-au bătut joc de români și de România.
    La colț cu ei!
    N-am să mai privesc niciun show care include vreunul dintre cei 3.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru