The grand tour

Luni, 05 Februarie | General

The Grand Tour Sand Job: premiera penultimului episod va avea loc în 16 februarie

Producătorii emisiunii The Grand Tour au anunțat data premierei pentru penultimul episod. Acesta se numește Sand Job și va fi disponibil pentru vizionare pe platforma Amazon Prime Video din 16 februarie.
Luni, 04 Decembrie 2023 | General

Emisiunea The Grand Tour ajunge la final. Clarkson, Hammond și May au filmat ultimul episod

Emisiunea The Grand Tour, prezentată Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, a ajuns la final. Cei mai faimoși prezentatori auto din lume au terminat de filmat ultimul lor episod special, care va fi difuzat în 2024.
Marti, 16 Mai 2023 | General

The Grand Tour revine pe marile ecrane cu o nouă aventură în Europa. Premiera, în 16 iunie

Emisiunea The Grand Tour revine și în acest an pe marile ecrane cu o nouă aventură. De data aceasta, trio-ul format din Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May va traversa Europa Centrală în 3 mașini neobișnuite. Premiera noului episod va avea loc în 16 iunie, pe platforma Amazon Prime Video.
Joi, 18 August 2022 | General

James May, spitalizat în urma unui accident de mașină. Britanicul filma pentru The Grand Tour

James May, celebrul prezentator al emisiunii The Grand Tour (alături de Jeremy Clarkson și Richard Hammond) ar fi fost implicat într-un accident în timp ce filma un nou episod. May a ajuns la spital în urma incidentului.
Joi, 15 Iulie 2021 | General

Trailer pentru noul episod al show-ului auto The Grand Tour. Va fi difuzat online în 30 iulie

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May revin cu un nou episod din show-ul auto The Grand Tour. Acesta va fi difuzat online în 30 iulie.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | General

Show-ul auto The Grand Tour primește un trailer pentru o ediție specială: echipa lui Jeremy Clarkson va traversa delta Vietnamului cu bărci

Show-ul auto The Grand Tour îi va provoca pe Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May să traverseze delta Vietnamului cu bărci. Emisiunea are premiera în 13 decembrie.
Luni, 20 Mai 2019 | General

The Grand Tour renunță la proiectul unui road trip din Arabia Saudită în Egipt: riscurile unor atacuri teroriste schimbă planurile protagoniștilor

Jeremy Clarkson a anunțat că noul sezon al emisiunii auto The Grand Tour nu va mai include un road trip planificat între Arabia Saudită și Egipt din cauza amenințărilor teroriste.
Vineri, 14 Decembrie 2018 | General

Clarkson, May și Hammond și-au prelungit contractele cu Amazon: producătorii emisiunii The Grand Tour anunță modificări importante

Al patrulea sezon al emisiunii The Grand Tour va renunța la cadrele filmate în cort și la testele clasice. Oficialii Amazon spun că Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor filma doar aventuri speciale, un format care a prins mult mai bine în rândul publicului.
Vineri, 17 Noiembrie 2017 | General

Amazon a pregătit un nou trailer pentru The Grand Tour: sezonul 2 anunță modificări importante

Amazon a publicat un nou trailer care anunță al doilea sezon al emisiunii The Grand Tour. Clarkson, May și Hammond pregătesc un nou format pentru secțiunea Celebrity Brain Crash.
Joi, 05 Octombrie 2017 | General

The Grand Tour: primele imagini din sezonul 2 ne arată unde va călători echipa lui Jeremy Clarkson

Amazon a publicat primele imagini din sezonul 2 al emisiunii auto The Grand Tour, care ne arată detalii inedite despre mașini și despre locurile în care va călători echipa lui Jeremy Clarkson.
Marti, 08 August 2017 | General

The Grand Tour mai pierde un membru al echipei: Jeremy Clarkson întrerupe filmările din cauza unei pneumonii

Producătorii emisiunii The Grand Tour au mari dificultăți în a reuni echipa. După accidentul lui Hammond, acum și Clarkson este în spital pentru o perioadă.
Luni, 12 Iunie 2017 | Accidente exotice

Richard Hammond are 9 vieți: a scăpat teafăr dintr-un accident grav petrecut în timpul filmărilor pentru The Grand Tour

Richard Hammond ne demonstrează că "hamsterii" au 9 vieți. Britanicul are un genunchi fracturat și se află în spital după ce a fost implicat într-un accident grav în timpul filmărilor pentru sezonul al doilea al The Grand Tour.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Iunie 2017 | General

The Grand Tour revine pe micile ecrane în octombrie: buget enorm și modificări minore pentru sezonul doi

Al doilea sezon The Grand Tour ajunge pe micile ecrane în luna octombrie. Clarkson, May și Hammond mizează pe același format, dar promit și câteva modificări în structura emisiunii.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | General

Aşteptarea a luat sfârşit: The Grand Tour, noul show auto al lui Jeremy Clarkson, este disponibil şi în România

Serviciul de video-on-demand Amazon Prime s-a lansat şi în România, astfel că fanii The Grand Tour pot acum să vadă show-ul auto al lui Jeremy Clarkson pe internet.
Luni, 12 Decembrie 2016 | General

The Grand Tour este cel mai piratat show din istorie: a depăşit chiar şi Game of Thrones

The Grand Tour, noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson, a devenit cel mai piratat program din istorie, după ce a acumulat aproape 19 milioane de descărcări pentru primele 3 episoade.
Duminica, 11 Decembrie 2016 | General

James May vorbește despre pensionare: ”În maxim cinci ani vreau să mă retrag”

Chiar dacă The Grand Tour a avut un start fantastic, iar audiențele sunt mereu în creștere, James May a vorbit despre o viitoare retragere, care ar urma să se întâmple în maxim cinci ani.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | General

The Grand Tour, noul show al tripletei ex-Top Gear, a bătut recordurile de audiență Amazon la primul episod

Așteptat de întreaga suflare auto cu interes, primul episod al noii serii realizate de Clarkson, Hammond și May a reușit să doboare recordul anterior de audiență pentru debutul unui serial Amazon.
Marti, 04 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Jeremy Clarkson și echipa au cheltuit 2.8 milioane de euro doar pentru scena de deschidere a noii emisiuni auto

Foștii realizatori ai emisiunii Top Gear au mai doborât un record: cea mai scumpă scenă filmată vreodată pentru o emisiune TV: 2.8 milioane de euro.
Sambata, 17 Septembrie 2016 | General

Trailer spectaculos pentru The Grand Tour: noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson va începe în 18 noiembrie

The Grand Tour, emisiunea auto realizată de foştii protagonişti Top Gear, va fi difuzată pe platforma Amazon Prime începând din 18 noiembrie şi va avea 36 de episoade.
Marti, 19 Iulie 2016 | General

Clarkson și echipa au publicat primele imagini ale cortului în care se filmează The Grand Tour

Clarkson, May și Hammond au început filmările pentru primele episoade ale emisiunii The Grand Tour. Decorul a fost amenajat în interiorul unui cort care se va plimba prin toată lumea.

Tag-uri similare

Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, the grand tour, Amazon, noua emisiune
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru