The Grand Tour: primele imagini din sezonul 2 ne arată unde va călători echipa lui Jeremy Clarkson

de Daniel Popescu
Joi, 05.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Amazon a publicat primele imagini din sezonul 2 al emisiunii auto The Grand Tour, care ne arată detalii inedite despre mașini și despre locurile în care va călători echipa lui Jeremy Clarkson.

The Grand Tour, noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson, s-a bucurat de un real succes pe platforma Amazon Prime Video, iar echipă lucrează deja la cel de-al doilea sezon.

Oficialii au publicat deja pe rețeaua de socializare Facebook o serie de imagini de la filmările realizate pentru al doilea sezon, iar acestea evidențiază câteva dintre aventurile de care vom avea parte.

În imagini apar mașini precum Lamborghini Aventador, Nissan Pathfinder sau Ariel Nomad, pe lângă numeroase alte SUV-uri, mașini sport sau vehicule de teren. De asemenea, la fel ca în primul sezon, filmările se vor desfășura în numeroase locuri de pe glob, inclusiv Colorado, New York, Mozambique, Dubai sau Munții Alpi.

"Este clar că cel mai popular element al emisiunii este reprezentat de călătoriile în jurul globului cu mari aventuri și road trip-uri, așa că vom face mai multe astfel de evenimente în acest sezon", explică Andy Wilman, producătorul executiv al The Grand Tour.

Până în prezent, Amazon nu a anunțat data de lansare a celui de-al doilea sezon The Grand Tour.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru