Emisiunea The Grand Tour ajunge la final. Clarkson, Hammond și May au filmat ultimul episod

de Tiberiu Safta
Luni, 04.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Emisiunea The Grand Tour, prezentată Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, a ajuns la final. Cei mai faimoși prezentatori auto din lume au terminat de filmat ultimul lor episod special, care va fi difuzat în 2024.

The Grand Tour, emisiunea care poate fi urmărită exclusiv pe platforma Amazon Prime, a ajuns la final. Asta pentru că prezentatorii emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May tocmai au terminat de filmat ultimul lor episod împreună. Se încheie, astfel, o perioadă de colaborare care a durat 20 de ani.

Episodul de adio urmează să fie lansat anul viitor, cu o ultimă aventură în Zimbabwe. Alături de asta, Clarkson a anunțat că nu va mai testa mașini după 2024: „Am terminat. Am testat mașini la televizor încă din 1989. Sunt deja 34 de ani. Nu voi mai face asta după anul viitor”, a declarat prezentatorul în vârstă de 63 de ani.

Anunțul vine la doar câteva zile după ce emisiunea Top Gear, devenită celebră datorită celor 3 prezentatori, nu va mai fi difuzată. Deocamdată, Amazon nu a anunțat exact data la care va avea loc premiera ultimului episod cu Clarkson, Hammond și May. În același timp, este posibil ca emisiunea The Grand Tour să fie relansată în viitor cu prezentatori noi.

via Carscoops

Comentarii (7)

  • ..."este posibil ca emisiunea The Grand Tour să fie relansată în viitor cu prezentatori noi".

    ...Si este perfect posibil ca odata relansata cu prezentatori noi sa aiba fix acelasi succes pe care l-a avut si Top Gear cu alti prezentatori. Adica fix zero barat. Un fiasco.
    Formula ce cei trei este mult prea de succes pentru a putea fi inlocuita vreodata cu vreun surogat. Sper ca nu vor opta tot pentru tot pentru streaming daca vor continua pe undeva.
    6 3
  • Poate găsesc unii care sa nu se scălămbăie la propriile lor glume nereușite. Cei 3 aveau farmec și era o sinergie construită peste ani. Prezentatorii noi nu aveau asta.

    Dar e posibil sa găsească unii care sa aibă farmec în alt mod. Unul propriu, al lor.
    7 1
  • The Stig
    Sau poate, analizând situația și coincidența conform căreia ambele show-uri se opresc cam în același timp, sa fie oare un comback al celor 3 la Tip Gear ? Ar fi epic și sigur ar rupe din nou
    3 2
  • oricine
    M-au încântat ani de zile. Dar ce înseamnă natura umană- să te plictisești de cea mai mișto meserie din lume (ei au zis-o). Există teoria că dacă am trăi în medie 200 de ani ne-am plictisi de viață și am cere singuri eutanasierea ( bineînțeles vor exista și excepții de ex. : regina Angliei)
    2 2
  • Banditos
    Au fost buni la vremea lor. Generatiile se schimba, lumea se schimba, glumele se schimba. Uitati-va la filmele facute in ultimii 3 ani. Lame - Lame - Lame!
    4 3
  • JC nu vrea sa mai testeze masini din cauza viitorului masinilor electrice
    3 1
  • Banditos
    @Mirel

    paguba'n ciuperci
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru