James May vorbește despre pensionare: ”În maxim cinci ani vreau să mă retrag”

de Bogdan Mirică
Duminica, 11.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chiar dacă The Grand Tour a avut un start fantastic, iar audiențele sunt mereu în creștere, James May a vorbit despre o viitoare retragere, care ar urma să se întâmple în maxim cinci ani.

Chiar dacă în acest moment a revenit fulminant și stabilește noi recorduri de audiență, vechea echipă Top Gear, actualmente The Grand Tour, nu va rezista la nesfârșit. Doi dintre prezentatori se apropie de vârsta a treia, iar asta va duce la întreruperea colaborării la un moment dat.

O spune chiar James May, într-un interviu acordat postului Radio Times. ”În curând o să fim prea bătrâni pentru show-ul ăsta. Trebuie să acceptăm că asta se va întâmpla în curând. Richard Hammond are grijă de el, dar eu și Jeremy nu prea avem”, a declarat James May, în vârstă de 53 de ani.

”Jeremy este un decrepit și simt cum mă regăsesc și eu în el. Este o stare căruia nu mă pot opune. Prin urmare, în maxim cinci ani nu vreau să mai chinui lumea cu prezența mea la televizor”, a continuat May.

Trebuie să știi când să te retragi. Sincer, mă așteptam să se întâmple până acum. La un moment dat vreau ca alți oameni să ducă mai departe munca noastră.

James May
Tot el susține că nu se simte captiv în această formulă, fiind în deplin control: ”Nu aparțin nimănui, nu aștept o pensie sau un altfel de ajutor.
Trebuie să știi când să te retragi. Sincer, mă așteptam să se întâmple până acum. La un moment dat vreau ca alți oameni să ducă mai departe munca noastră”.

Până când se va retrage din echipa The Grand Tour, James May trebuie să mai apară de cei doi prieteni, Jeremy Clarkson și Richard Hammond, vreme de încă două sezoane. Trio-ul a semnat cu Amazon un contract pentru 36 de episoade, împărțite pe trei ani.

În plus, James May încă mai are un contract cu BBC pentru emisiunea The Reassembler, programată să înceapă în data de 28 decembrie.

Comentarii (2)

  • foarte bine, sunt varza! abia daca zaresc o masina in emisiunile lor.
    6 24
  • @seat
    pai cred ca ar ajuta daca ai aprinde monitorul
    18 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru