Top Gear

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | General

OFICIAL: Emisiunea Top Gear suspendată pentru "viitorul apropiat"

Potrivit unei declarații oficiale, celebrul show Top Gear a fost suspendat "pentru viitorul apropiat". De asemenea, dacă va reveni pe micile ecrane, emisiunea ar putea avea alți prezentatori.
Luni, 23 August 2021 | General

Concurență pentru Top Gear: Fondatorul X-Factor, Simon Cowell, pregătește o nouă emisiune auto

Potrivit informațiilor apărute în presa britanică, Simon Cowell (unul dintre jurații show-ului "Americanii au talent" ) ar lucra la o nouă emisiune auto care să concureze cu Top Gear.
Marti, 06 Aprilie 2021 | General

Clarkson, Hammond și May revin la Top Gear pentru un video tribut, dedicat regretatei Sabine Schmitz

Emisiunea Top Gear pregătește un material special pentru a o omagia pe Sabine Schmitz, cea supranumită Regina Nurburgring-ului. Programul va dura 30 de minute și va fi difuzat în 7 aprilie.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | General

Primul trailer pentru noul sezon al emisiunii Top Gear: Bentley Continental GT, Ferrari GTC4 Lusso și Porsche Panamera, printre mașinile testate

Top Gear a publicat primul trailer pentru sezonul 26, iar printre modelele testate se numără Bentley Continental GT, Ferrari GTC4 Lusso și Porsche Panamera.
Luni, 04 Iunie 2018 | General

Matt LeBlanc părăsește emisiunea Top Gear: sezonul 26 începe în acest an și este ultimul filmat împreună cu actorul american

Matt LeBlanc, actorul cunoscut pentru rolul din cadrul serialului "Friends", a anunțat că părăsește poziția de co-prezentator din cadrul emisiunii Top Gear. Sezonul 26 debutează în 2018 și este ultimul filmat în actuala formulă.
Joi, 06 Iulie 2017 | General

Un Kia Cee'd cu trecut glorios: se vinde mașina folosită de vedetele invitate în emisiunea Top Gear

Vechiul Kia Cee'd folosit de Clarkson și compania pentru a le da de lucru vedetelor invitate în cadrul emisiunii Top Gear este scoasă la vânzare. Prețul nu ține cont de numele grele care s-au aflat la volanul său.
Marti, 04 Aprilie 2017 | O lume nebuna

Cea mai rapidă "mașinuță bușitoare" din lume a atins 160 de km/h. La volan s-a aflat celebrul personaj The Stig

The Stig, celebrul personaj misterios al emisiunii Top Gear, a reușit să stabilească un record mondial de viteză la volanul unei "mașinuțe bușitoare".
Duminica, 11 Decembrie 2016 | General

James May vorbește despre pensionare: ”În maxim cinci ani vreau să mă retrag”

Chiar dacă The Grand Tour a avut un start fantastic, iar audiențele sunt mereu în creștere, James May a vorbit despre o viitoare retragere, care ar urma să se întâmple în maxim cinci ani.
Marti, 22 Noiembrie 2016 | General

The Grand Tour, noul show al tripletei ex-Top Gear, a bătut recordurile de audiență Amazon la primul episod

Așteptat de întreaga suflare auto cu interes, primul episod al noii serii realizate de Clarkson, Hammond și May a reușit să doboare recordul anterior de audiență pentru debutul unui serial Amazon.
Luni, 26 Septembrie 2016 | General

Reforma Top Gear: Matt LeBlanc, actorul din serialul Friends, va conduce emisiunea

După plecarea lui Chris Evans din fruntea noii echipe Top Gear, BBC a decis să apeleze la serviciile lui Matt LeBlanc, unul dintre actorii principali ai seriei Friends.
Marti, 23 August 2016 | General

Fostul șef BBC îl regretă pe Jeremy Clarkson: ”Era un om pe care postul nu își permitea să îl piardă”

Jeremy Clarkson a fost figura centrală a show-ului de televiziune Top Gear. ”Un om scăpat de sub control”, pe care BBC nu își permitea să îl piardă, după cum recunoaște chiar un fost șef al postului de televiziune.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | General

Top Gear nu mai riscă: Chris Evans nu va avea un înlocuitor, iar echipa va rămâne în forma actuală, cu cinci prezentatori

BBC a anunțat că nu va căuta un înlocuitor pentru Chris Evans, liderul demisionar al echipei Top Gear. Emisiunea va continua în formula rămasă, adică cu cinci prezentatori.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Iulie 2016 | General

Echipa Top Gear își pierde liderul: Chris Evans demisionează pe fondul unor audiențe slabe. Reacția fanilor lui Clarkson

Destabilizarea proaspetei echipe Top Gear părea să se întâmple mai devreme sau mai târziu. Chris Evans, omul care trebuia să calce pe urmele lui Clarkson, și-a dat demisia după numai 12 luni.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Un strop retro: The Grand Tour, noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson, are acum şi logo

Foştii membri Top Gear au dezvăluit logo-ul noii emisiuni auto The Grand Tour pe care o vor realiza pentru platforma de conţinut video Amazon Prime.
Vineri, 17 Iunie 2016 | General

Efectul scăderilor de audienţă: Top Gear a primit un format uşor diferit pentru a recâştiga fanii

Rolul lui Chris Evans în cadrul show-ului Top Gear a fost minimalizat ca urmare a audientelor foarte mici din primele episoade, în timp ce Chris Harris şi Rory Reid au parte de apariţii mai frecvente.
Marti, 07 Iunie 2016 | General

Scădere de turaţie: audienţa Top Gear, la jumătate comparativ cu epoca lui Clarkson

Audienţa celui de-al doilea episod a noului sezon din Top Gear a fost la jumătate comparativ cu media obţinută de emisiunea britanică în epoca lui Jeremy Clarkson.
Luni, 30 Mai 2016 | General

Au stricat Top Gear? Primele reacții după primul episod din era post-Clarkson: "O imitație nereușită" și "O rușine"

Top Gear este departe de a fi show-ul TV pe care îl cunoaștem după plecarea echipei vechi de prezentatori. Noile gazde "nu au umor" și "reprezintă copii slabe ale lui Clarkson", spun criticii.
Miercuri, 11 Mai 2016 | General

Jeremy Clarkson și echipa au anunțat numele noii emisiuni: The Grand Tour se va bate cu Top Gear

După un lung proces de analiză, foștii membri Top Gear au ajuns la un nume nou pentru emisiunea lor auto. Aceasta se va numi The Grand Tour și va fi gândită ca un turneu constant.
Luni, 18 Aprilie 2016 | General

Apar primele fisuri în noua și fragila echipă Top Gear? Chris Evans și Matt LeBlanc par să nu fie cei mai buni prieteni

Chiar dacă are o echipă nouă, abia formată, cu nu mai puțin de șapte membri, noul Top Gear dă semne de instabilitate. CHris Evans nu se înțelege cu actorul american Matt LeBlanc .
Vineri, 15 Aprilie 2016 | General

Scăpăm de torrente? Top Gear ar putea fi transmis în România prin Netflix

Noul sezon Top Gear ar putea fi disponibil inclusiv pe teritoriul României prin intermediul serviciului de streaming Netflix.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru