Top Gear

Miercuri, 16 Martie 2016 | General

Echipă nouă, tradiții vechi: noii membri Top Gear sunt criticați după ce au înecat în fum un monument important din Londra

În timpul filmărilor pentru unul dintre episoadele noii serii, echipa Top Gear a reușit să supere londonezii pentru că a acoperit cu fum de cauciucuri un monument închinat eroilor din primul Război Mondial.
Miercuri, 24 Februarie 2016 | O lume nebuna

Care este prețul unui pumn primit de la Jeremy Clarkson? 126.000 de euro și scuze publice

Conflictul dintre Jeremy Clarkson și Oisin Tymon, producătorul Top Gear agresat, a fost oficial stins. Prețul păcii este de 126.000 de euro și scuze oficiale.
Joi, 11 Februarie 2016 | General

Echipă de vis: Top Gear anunţă formula completă pentru show-ul care revine la TV în luna mai

Noul sezon Top Gear va avea o echipă formată din şapte personalităţi: prezentatorii Chris Evans şi Matt LeBlanc vor fi acompaniaţi de pilotul de curse de sex feminin Sabine Schmitz, Eddie Jordan şi jurnalistul Rory Reid. Plus, desigur, The Stig.
Joi, 04 Februarie 2016 | General

Echipa Top Gear începe să prindă contur: Matt LeBlanc, actorul din seria ”Friends”, i se alătură lui Chris Evans

Top Gear a anunțat cel de-al doilea prezentator al emisiunii. Lui Chris Evans i se va alătura Matt LeBlanc, actorul care a devenit celebru după serialul Friends.
Joi, 24 Decembrie 2015 | General

Dream Team pentru noua eră Top Gear: David Coulthard, Chris Harris și Sabine Schmitz se alătură deja confirmatului Chris Evans

Producătorii show-ului Top Gear au definitivat lista înlocuitorilor trio-ului Clarkson-Hammond-May. Iar numele - încă neconfirmate oficial - anunță sezoane Top Gear cel puțin la fel de spectaculoase și de acum înainte.
Marti, 15 Decembrie 2015 | O lume nebuna

Păcăleală de zile mari pentru un client de BMW M3: a cumpărat mașina pe care a distrus-o Jeremy Clarkson

Un tânăr englez a crezut că și-a cumpărat mașina visurilor sale: un BMW M3. Bucuria a fost de scurtă durată pentru că a aflat la scurt timp cine distrusese frânele și direcția sedanului de performanță.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | General

Top Gear revine pe ecrane într-o nouă formulă în data de 8 mai

Chris Evans, noua gazdă a emisiunii Top Gear și înlocuitorul lui Jeremy Clarkson, a anunțat că noua serie (cu numărul 23) va debuta în data de 8 mai.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | General

Top Gear scoate asul din mânecă: emisiune de Crăciun cu Jeremy Clarkson și echipa

BBC a anunțat că va difuza o ediție specială de Crăciun a emisiunii Top Gear. Culmea, protagoniști vor fi tot Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | O lume nebuna

Unii trag ponoasele, alții marchează momentul: hotelul în care Jeremy Clarkson l-a agresat pe producătorul Top Gear a marcat locul cu o plachetă

Hotelul în care Jeremy Clarkson a avut o altercație cu unul dintre producătorii emisiunii Top Gear a instalat o placă pentru a marca locul incidentului.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | General

Epopeea continuă: Jeremy Clarkson și BBC, acționați în judecată de producătorul agresat

Oisin Tymon, producătorul care a încasat un pumn și multe agresiuni verbale de la Jeremy Clarkson, îl va acționa pe acesta în judecată, dar și postul BBC.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | General

Gear Knobs, numele înregistrat de Jeremy Clarkson pentru viitoarea sa emisiune auto

Casa de avocatură care îl reprezintă pe Jeremy Clarkson a înregistrat denumirea Gear Knobs pentru emisiunea auto pe care vedeta o va face alături de Amazon Prime. Tot ei au ales și numele personajului care îl va înlocui pe Stig.
Joi, 27 August 2015 | General

Jodie Kidd a fost ofertată de Top Gear, dar a refuzat un loc alături de Chris Evans

Jodie Kidd, una dintre cele mai populare femei de televiziune din Marea Britanie a primit oferta de a prezenta noua serie Top Gear. Kidd a refuzat însă dintr-un motiv cât se poate de rațional.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 August 2015 | General

Amazon: ”Cele 250 de milioane pe care le plătim pentru emisiunea lui Clarkson reprezintă o investiție costisitoare, dar merită”

Șeful Amazon a declarat că viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson este foarte scumpă, dar că deja merită investiția. Postul de televisiune online a plătit 250 de milioane de dolari pentru un contract pe trei sezoane cu fostul trio Top Gear.
Miercuri, 12 August 2015 | General

Noul prezentator al emisiunii Top Gear își vinde o parte din colecția de mașini clasice

Chris Evans, primul prezentator confirmat pentru următorul sezon al emisiunii Top Gear, vinde 13 mașini din propria colecție. Specialiștii estimează că acestea valorează 11 milioane de lire sterline.
Luni, 03 August 2015 | General

Salariu de vedete: Clarkson, Hammond și May vor primi câte două milioane de euro pe lună la noua lor emisiune

Cei trei foști prezentatori ai emisiunii Top Gear vor primi un salariu de 250 de milioane de dolari pe trei ani de la americanii de la Amazon.
Joi, 30 Iulie 2015 | General

OFICIAL: Clarkson, Hammond și May vor avea o nouă emisiune auto din 2016

Amazon Prime va difuza începând cu 2016 o emisiune auto complet nouă, care îi va avea ca protagoniști pe Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond, triada care a făcut istorie în cadrul Top Gear.
Joi, 30 Iulie 2015 | General

Jenson Button ar putea prezenta Top Gear alături de Chris Evans

Britanicii speră că pilotul de Formula 1 Jenson Button ar putea să i se alăture lui Chris Evans în platoul Top Gear. Mai multe surse susțin că Button ar vrea să renunțe la cariera de pilot în favoarea uneia în televiziune.
Joi, 25 Iunie 2015 | General

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor lansa o nouă emisiune auto în 2016

Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond vor reface echipa în cadrul unei noi emisiuni auto ce va fi găzduită, cel mai probabil, de canalul american Netflix.
Vineri, 19 Iunie 2015 | General

Top Gear caută co-prezentatori pentru Chris Evans. Oricine se poate înscrie la audiție

Chris Evans, noul prezentator Top Gear, a anunțat că producătorii emisiunii vor demara un program de audiție a celor care vor să devină co-prezentatori. Oricine poate candida pentru post.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | General

Top Gear are un nou prezentator

Top Gear, cea mai populară emisiune auto din lume, și-a anunțat noul prezentator. Chris Evans, o personalitate media cunoscută din Regatul Unit, a fost confirmat oficial în această funcție.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru