Dream Team pentru noua eră Top Gear: David Coulthard, Chris Harris și Sabine Schmitz se alătură deja confirmatului Chris Evans

de Mircea Meşter
Joi, 24.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorii show-ului Top Gear au definitivat lista înlocuitorilor trio-ului Clarkson-Hammond-May. Iar numele - încă neconfirmate oficial - anunță sezoane Top Gear cel puțin la fel de spectaculoase și de acum înainte.

După ce Jeremy Clarkson a fost dat afară de producătorii show-ului Top Gear, iar colegii săi de echipă, Hammond și May, au renunțat și ei la cea mai populară emisiune auto din lume pentru a i se alătura lui Clarkson într-un proiect care va fi creat și găzduit de Amazon, viitorul Top Gear a fost văzut de mulți ca nesigur. Iar motivele nu sunt greu de ghicit: e complicat să înlocuiești fețele și umorul celor trei cu personaje necunoscute de publicul larg.

Și totuși, britanicii au îndeajuns de multe personaje care le-ar putea lua locul cu succes celor trei "fii risipitori". Presa din Albion scrie că lângă Chris Evans - un excentric iubitor al mașinilor care a fost deja primul anunțat în noua echipă Top Gear - vor sta începând cu noul sezon Top Gear trei nume grele ale lumii auto: Sabine Schmitz, Chris Harris și David Coulthard, ultimul probabil ca pilot de teste.

Sabine Schmitz este o nemțoaică de 46 de ani care a pilotat în diferite competiții pentru Porsche și BMW, însă care a devenit foarte cunoscută în lumea auto pop-culture pentru faptul că este unul dintre cei mai experimentați piloți pe circuitul de la Nurburgring, acolo unde Sabine a fost la volanul celebrului Ring-Taxi, un M5 pe care orice pasionat putea să-l experimenteze contra unei sume serioase de bani.

Sabine Schmitz nu s-ar afla la prima apariție în emisiunea Top Gear, reușind în 2004 să coboare sub 10 minute pe Nurburgring la volanul unui Ford Transit. Clipul poate fi văzut AICI.

Esential 8 mai este data la care va apărea primul episod din noua serie Top Gear.
Chris Harris, de de altă parte, este unul dintre cei mai respectați jurnaliști auto din lume. A scris la revistele Autocar și Evo, apoi a făcut parte din echipa editorială Drive, pentru ca în ultima perioadă să se concentreze pe propriul proiect, un canal de youtube pe care apar teste produse într-un stil aparte: Chris Harris On Cars. Cu 320.000 de abonați care așteaptă cu nerăbdare orice nou test, Chris Harris reușește să fie unul dintre cei mai carismatici oameni de presă din lume, fiind una dintre figurile importante ale industriei.

David Coulthard nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vicecampion mondial în Formula 1 și unul dintre cei mai iubiți piloți britanici din toate timpurile.

David Coulthard s-a lăsat de Marele Circ în 2008, însă a mai pilotat în DTM și este acum consultant Red Bull Racing și specialist motorsport și comentator la BBC, compania care produce emisiunea Top Gear. Este, deci, o mișcare care pare "naturală", Coulthard extinzându-și astfel aria de activitate în cadrul aceluiași trust de presă.

Primul episod al noului sezon Top Gear va fi apărea în 8 mai 2016, iar până atunci BBC va confirma linia de prezentatori.

Comentarii (5)

  • Destul de reusita echipa, daca se confirma
    22 4
  • Sabine si David- da, cei doi Chris- nu. Cel putin Chris Harris e de o aroganta mult peste medie. Sa vedem ce se mai intampla...
    8 22
  • scamel
    top gear placea prin umorul degajat de cei trei fosti
    la sfaritul veacului trecut lumea automobilismului sportiv deborda de spiritualitate.
    astazi sub presiunea si constrangerile impuse de interesele materiale
    ale angajatorilor relatiile dintr piloti s-au racit. speram ca nou venitii
    sa scape de inhibitii si sa aiba ceva de spus
    12 1
  • Ce-mi place nemtoaica :)
    8 2
  • deci vor fi patru prezentatori, parca usor inghesuit, sper sa faca treaba buna impreuna.
    cu stig cum ramane?
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru