Sabine Schmitz

Miercuri, 08 Martie 2023 | Feature

De 8 martie am pregătit o listă cu 10 femei celebre în motorsport

Ziua Internațională a Femeii este un prilej numai bun pentru a ne aminti de doamnele și domnișoarele care au făcut și încă fac istorie în motorsport. De la Maria Teresa de Filippis, la Michele Mouton, Sabine Schmitz și Susie Wolff.
Marti, 06 Aprilie 2021 | General

Clarkson, Hammond și May revin la Top Gear pentru un video tribut, dedicat regretatei Sabine Schmitz

Emisiunea Top Gear pregătește un material special pentru a o omagia pe Sabine Schmitz, cea supranumită Regina Nurburgring-ului. Programul va dura 30 de minute și va fi difuzat în 7 aprilie.
Miercuri, 17 Martie 2021 | General

Sabine Schmitz, supranumită „Regina Nurburgringului”, a decedat la vârsta de 51 de ani

Sabine Schmitz, cunoscută drept „Regina Nurburgringului”, a decedat la vârsta de 51 de ani. Diagnosticată cu cancer în 2017, aceasta a pierdut lupta cu boala marți, 16 martie 2021.
Joi, 11 Februarie 2016 | General

Echipă de vis: Top Gear anunţă formula completă pentru show-ul care revine la TV în luna mai

Noul sezon Top Gear va avea o echipă formată din şapte personalităţi: prezentatorii Chris Evans şi Matt LeBlanc vor fi acompaniaţi de pilotul de curse de sex feminin Sabine Schmitz, Eddie Jordan şi jurnalistul Rory Reid. Plus, desigur, The Stig.
Joi, 24 Decembrie 2015 | General

Dream Team pentru noua eră Top Gear: David Coulthard, Chris Harris și Sabine Schmitz se alătură deja confirmatului Chris Evans

Producătorii show-ului Top Gear au definitivat lista înlocuitorilor trio-ului Clarkson-Hammond-May. Iar numele - încă neconfirmate oficial - anunță sezoane Top Gear cel puțin la fel de spectaculoase și de acum înainte.
Joi, 13 Martie 2014 | General

Nurburgring-ul are un nou proprietar, care promite să păstreze tradiţia circuitului

Circuitul Nurburgring din Germania are un nou proprietar. Vorbim despre un concern german specializat în producţia de piese auto, implicat puternic în teste şi competiţii pe celebrul circuit.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Reuters: "Circuitul Nurburgring a fost vândut"

Potrivit Reuters, celebrul circuit Nurburgring a fost vândut. Vestea vine de la Bernie Ecclestone, care spune că a fost depăşit la licitaţie de un alt cumpărător, care a şi finalizat achiziţia.
Joi, 09 Iunie 2011 | General

Sabine Schmitz şi BMW M5 Ring Taxi părăsesc Nurburgringul

Sabine Schimtz, "Regina Ring-ului", şi al său BMW M5 părăsesc circuitul de la Nurburgring. Locul taxiului de performanţă va fi luat de un BMW M3 sedan.
Marti, 21 Decembrie 2010 | General

Nurburgring-ul este în pericol

Sabine Schmitz, pilotul celebrului Ring Taxi, face un apel pentru salvarea circuitului german de la transformarea în parc de distracţii şi centru comercial.
Miercuri, 08 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Senzaţii tari pe circuit cu Sabine Schmitz

Sabine Schmitz aduce o blondă la extaz printr-un atac la baionetă pe circuit cu un BMW M3 Frozen Gray.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Şoferul lui Ring Taxi este vedeta noului episod BMW Unscripted

Sabine Schmitz, pilotul celebrului Ring Taxi M5, apare în cel de-al treilea episod al clip-urilor de promovare BMW Unscripted. Ea vorbeşte despre pasiunea sa pentru marca bavareză şi cum i-a schimbat aceasta viaţa.

Tag-uri similare

BMW, video, Nurburgring, BMW M5, M5, video BMW, Sabine Schmitz, Ring Taxi, BMW Ring Taxi, video BMW M5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru