Sabine Schmitz şi BMW M5 Ring Taxi părăsesc Nurburgringul

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.06.2011
Sabine Schimtz, "Regina Ring-ului", şi al său BMW M5 părăsesc circuitul de la Nurburgring. Locul taxiului de performanţă va fi luat de un BMW M3 sedan.

Unul dintre cele mai importante simboluri ale celebrului circuit de la Nurburgring se pensionează. Este vorba despre celebrul Taxi Ring, condus de Regina Ring-ului, Sabine Schmitz. Exemplarul BMW M5 folosit de cea mai rapidă femeie pe circuitul german va fi retras din tururile demonstrative. Odată cu el şi Sabine se va retrage de la volanul taxiului de performanţă.

Există însă şi veşti bune pentru pasionaţi. Locul vechiului M5, scos deja de mai mult timp din producţie, va fi luat de un alt model de performanţă al diviziei din Munchen. Este vorba despre un M3 sedan, vopsit în culoarea albă şi personalizat cu logo-ul diviziei M şi însemnele şcolii BMW Driving Experience.

La volan, locul femeii care a parcurs Ring-ul de aproximativ 20.000 de ori în ultimii 10 ani va fi luat de instructorii şcolii BMW, care vor încerca să recreeze atmosfera unuia dintre cele mai incitante taxiuri din lume.

via | egm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru