Clarkson, Hammond și May revin la Top Gear pentru un video tribut, dedicat regretatei Sabine Schmitz

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Emisiunea Top Gear pregătește un material special pentru a o omagia pe Sabine Schmitz, cea supranumită Regina Nurburgring-ului. Programul va dura 30 de minute și va fi difuzat în 7 aprilie.

Sabine Schmitz este sinonimă cu legendara buclă nordică a circuitului Nurburging, cunoscută și sub denumirea de Nurburgring Nordschleife.

Supranumită Regina Nurburgring-ului, Schmitz a parcurs cei 20.8 kilometri de peste 20.000 de ori și a câștigat cursa de 24 de ore de pe 'Ring în 1996 și 1997.

De-a lungul carierei și-a trecut în palmares victorii cu mărci precum Porsche și BMW. Din nefericire, după o lungă luptă cu cancerul, Sabine Schmitz a încetat din viață luna trecută.

Acum, emisiunea britanică Top Gear (la care a fost invitată de nenumărate ori și din echipa căreia a făcut parte în urmă cu cinci ani) vrea să o omagieze cu un material special. Acesta va fi difuzat în 7 aprilie pe micile ecrane.

Lista cu invitați speciali include nume precum Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, Freddie Flintoff, Chris Harris, Paddy McGuinness, Rory Reid, Matt LeBlanc, Susie și Toto Wolff și Jess Hawkins.

via Top Gear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru