Top Gear are un nou prezentator

de Sebastian Toma
Miercuri, 17.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Top Gear, cea mai populară emisiune auto din lume, și-a anunțat noul prezentator. Chris Evans, o personalitate media cunoscută din Regatul Unit, a fost confirmat oficial în această funcție.

Esential 350 de milioane de telespectatori este audiența globală a emisiunii Top Gear.
Top Gear, emisiunea auto cu cea mai mare audiență din lume, are un nou prezentator. BBC, postul britanic responsabil de producția și difuzarea emisiunii, l-a anunțat astăzi pe Chris Evans drept noul prezentator al emisiunii. Evans este cunoscut în Regatul Unit pentru pasiunea sa pentru automobile și a activat până acum în radio și în televiziune. Producătorii emisiunii urmărite de peste 350 de milioane de telespectatori au anunțat că vor relua filmările în următoarele săptămâni și că vor dezvălui noi informații pe parcurs.

Chris Evans s-a declarat încântat de noul său post și promite să respecte munca echipei anterioare și să continue formatul emisiunii. Evans este un avid colecționar de automobile și are o colecție de modele Ferrari. Noul prezentator al emisiunii Top Gear a semnat un contract pe trei ani cu BBC2 și va filma fără Richard Hammond și James May, ceilalți doi colegi ai lui Jeremy Clarkson.

Cei doi membri au refuzat ofertele BBC de înnoire a contractelor și de filmare fără colegul lor, exclus din echipă în urma unui scandal care a pornit de la lovirea unuia dintre producătorii emisiunii.

Telenovela Top Gear: detalii complete

Urmareste Automarket
Înlocuirea lui Clarkson cu Evans a fost vehiculată în ultimele luni de presa britanică, dar noul prezentator al Top Gear a negat la vremea respectivă zvonurile care anunțau acest lucru. Într-o ironie a sorții, Chris Evans a fost invitatul lui Jeremy Clarkson în platoul emisiunii Top Gear și cei doi au glumit ulterior despre posibilitatea ca vedeta radio să-l înlocuiască pe Clarkson pe postul de prezentator al emisiunii.

Via BBC | Sursă foto  

Comentarii (13)

  • someone
    alice? who the fuck is alice?!?!?
    11 8
  • dubfire
    cred ca este o greseala sa continue formatul vechii emisiuni. TG nu o sa mai fie niciodata ce a fost cu cei 3.
    9 2
  • George
    Cei trei nu erau doar prezentatori, ca sa mai poata fi inlocuiti de alt prezentator...au devenit niste legende ale auto-show-ului, care nu faceau doar o emisiune, ci au creat o adevarata cultura in lumea auto si a entertainment-ului!

    Cu ajutorul lor, pret de decenii, zeci de emisiuni, intreceri traversand continente sau Christmas Specials, am vazut lumea auto si Lumea in general, de la Polul Nord pana in Burma, din Botswana si pana in Peru!

    Never will be the same! RESPECT.
    19 2
  • Eu cred ca englezoii or sa gaseasca formula magica pentru un show de calitate, cu sau fara Clarkson. Sa nu uitam ca intotdeauna exista un creier in spatele oricarei initiative, iar actorii sunt alesi in mod corespunzator :)
    Una din calitatile lumii anglo-saxone este gasirea solutiilor practice, care functioneaza, indiferent de domeniul de activitate. Acel pragmatism le va spune mereu ce trebuie facut. "Cum" si "de cine" este partea a doua, iar aici n-au dus niciodata lipsa de material.

    Habar-n-am cine este Chris Evans. Arata putin funky, dar nu e deranjant. Probabil ca asta va fi unul din punctele pozitive care il vor face placut publicului. Da, inlocuindu-l pe Clarkson, va trebui sa "fill in some big shoes" cum zic ei, dar am incredere ca BBC stie ce face.

    Si mie imi pare rau de Jeremy, dar nu pot sa trec cu vederea nici in ziua de azi iesirea de bruta pe platoul de filmare cu un coleg cu care vorba aia, a lucrat cot la cot ani de zile. C'est la vie ...
    8 2
  • Chris Evans este un cunoscut prezentator de radio si televiziune din Marea Britanie. A declarat recent ca nu intentioneaza sa renunte la emisiunea de la BBC Radio 2, pe care o prezinta de ani de zile.
    Iata cum il prezinta un fragment dintr-un articol:

    ''Instantly recognisable with his mass of ginger hair and bottle-top glasses, Chris Evans is probably Britain's most successful broadcaster and has an extraordinary instinct for using the intimacy of radio and TV to communicate with people.''

    Multi nu suntem la curent cu activitatea lui, insa Chris Evans este cunoscut in tara lui. Imi aduc aminte cand a fost invitat in emisiune la Top Gear in urma cu ani de zile. Jeremy Clarkson a glumit atunci despre parul roscat al lui Chris Evans, care a parcurs circuitul Top Gear in masina cu pret rezonabil.

    In plus, Chris Evans se implica si in actiuni pentru strangerea de fonduri in scopuri caritabile. In anii trecuti s-au adunat prin intermediul emisiunilor prezentate de Evans sume importante pentru organizatia ''Children in Need''.
    Numele organizatiei vorbeste de la sine, iata un filmulet realizat in urma cu ceva ani, care arata cum imbina Chris Evans pasiunea pentru masini clasice cu actiunile in scop caritabil:

    https://www.youtube.com/watch?v=kVUxBm5PZj4
    9 0
  • ce bunaciuni acolo...inclusiv un Prius :)
    3 0
  • Costin
    Oare ce-i impiedica pe cei 3 fosti prezentatori sa-si faca o emisiune auto in stilul caracteristic la alt post TV ? In nici un caz banii ...so ?
    3 0
  • @Costin Din cate stiu vor sa faca asta cu Netflix
    1 0
  • Totusi e aiurea, adica nu vor sa il readuca pe clarkson, pentru ca, vai, au nu stiu ce prestigiu, insa isi iau in cap milioane de fani.
    Acum, se intampla ca si n ani in urma, cand au plecat tiff needell si vicki butler, care acum fac 'fifth gear'. Si la fel se zicea, probabil, ca 'nu va mai fi la fel', blablabla, ete na.
    Totusi, Evans o sa prezinte singur emisiunea, ar fi cam nasol.
    1 5
  • ps: zicea bine cineva de Rowan Atkinson ca propunere
    2 4
  • Scorpionul_negru
    Neinteresant. Nu sunt cei trei nu se poate numi emisiune auto !
    3 7
  • Scorpion, nu trage concluzii pripite, te rog.
    1 1
  • Parea_Mea
    nimeni nu vb de faptul ca sunt cam "bosorogi". Poate lle-a ajuns si lor. poate Clarkson a facut-o special ca sa se retraga.

    nu uitati de numeroasele accidentele suferite in emisiunile speciale (cand may a cazut depe cal etc. etc.), pericolele la care se expuneau, viteza etc.
    parca cateodata producatorii impingeau provocarile prea departe si poate cei 3 s-au saturat de figurile lor.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru