Echipa Top Gear își pierde liderul: Chris Evans demisionează pe fondul unor audiențe slabe. Reacția fanilor lui Clarkson

de Bogdan Mirică
Luni, 04.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Destabilizarea proaspetei echipe Top Gear părea să se întâmple mai devreme sau mai târziu. Chris Evans, omul care trebuia să calce pe urmele lui Clarkson, și-a dat demisia după numai 12 luni.

Tabloidele din Marea Britanie au vehiculat multe zvonuri privind o posibilă scindare a echipei Top Gear. Se pare că nu iese foc fără fum și că posibilele dispute dintre Chris Evans, liderul show-ului, și Matt LeBlanc, actorul american din seria Friends, au existat. În ultimele zile s-a vorbit chiar despre o atenționare pe care BBC i-a transmis-o lui Chris Evans, privind colaborarea cu toți cei cinci colegi ai săi.

Se pare că presiunea acestor zvonuri, precum și audiențele extrem de slabe (doar 1.9 milioane de telespectatori în ultimul weekend), au făcut ca Evans să își anunțe plecarea. ”Mă retrag de la Top Gear. Am oferit tot ce aveam mai bun, dar uneori nu este suficient. Simt că plecarea mea este cel mai bun lucru pe care îl pot fac acum pentru a ajuta emisiunea”, a declarat Chris Evans pe contul său de Twitter.

Chris Evans a fost omul selectat de BBC pentru a reconstrui echipa Top Gear. Cunoscut om de radio în Marea Britanie, pasionat de mașini și unul dintre invitații frecvenți ai emisiunii Top Gear pe vremea lui Clarkson, Evans nu a rezistat decât un an de zile.

Mă retrag de la Top Gear.

Am oferit tot ce aveam mai bun, dar uneori nu este suficient.

Chris Evans
fostul prezentator Top Gear
Într-un comunicat de presă, Evans anunță că va continua să colaboreze cu BBC pentru celelalte emisiuni ale sale de la TV și radio. Mai mult, a declarat că va rămâne mereu un fan al emisiunii Top Gear și că se simte îndatorat să mulțumească echipei cu care a lucrat în ultimele 12 luni.

Despre restul oamenilor din echipă nu există prea multe informații, însă Mark Linsey, directorul BBC Studios, a lăsat să se înțeleagă că aceștia vor rămâne: ”Chris e de părere că oamenii potriviți rămân în emisiune, atât pe partea de producție, cât și pe partea de prezentatori. Ei vor duce mai departe sarcina de a face din Top Gear cea mai urmărită emisiune de televiziune din lume”.

Cum era de așteptat, reacțiile fanilor care i-au iubit mai mult pe foștii prezentatori Top Gear nu au întârziat să apară. O fotografie cu Jeremy Clarkson, care refuză să comenteze plecarea lui Evans, dar folosește o mimică extrem de sugestivă, a devenit virală pe internet.

Comentarii (5)

  • evans era pe acelasi stil de ''pampalai'' ca si prezentatorii Top Gear USA - Si el si americanii au esuat
    9 7
  • Prezentatorii Top Gear USA erau mai buni decat Evans.
    11 5
  • sa scoata partea cu "vedetele", ma plictisesc si chiar sar peste.
    la fel si cu masinile clasice si "concursurile" fara nicio noima.

    ce pacat ca nu mai e fifth gear, sau nu pe net cel putin.
    5 4
  • no name
    foarte bine ca a demisionat oricum nu era potrivit pentru emisiunea "BBC TOP GEAR UK "ca oricum cu el emisiunea" BBC TOP GEAR UK"AVEA DE SUFERIT CU AUDIENTE FOARTE SCAZUTE " PAREREA MEA ZIC SI EU :P :p
    1 5
  • uhuuu ... a plecat motivul pentru care am refuzat sa am uit la vre-un episod in TG cu noua echipa. De-acum o sa ma uit. Cel mai mult pentru Cris Harris.
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru