Top Gear revine pe ecrane într-o nouă formulă în data de 8 mai

de Bogdan Mirică
Miercuri, 02.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chris Evans, noua gazdă a emisiunii Top Gear și înlocuitorul lui Jeremy Clarkson, a anunțat că noua serie (cu numărul 23) va debuta în data de 8 mai.

Despre viitorul show pregătit de Jeremy Clarkson, James May și Richard Hammond am tot auzit informații în ultimele luni. Cei trei au părăsit echipa Top Gear și filmează deja o nouă emisiune auto pentru televiziunea online Amazon Prime.

În cealaltă tabără, BBC încearcă să umple golul lăsat de cele trei vedete. Chris Evans, omul numit pentru a conduce noul format Top Gear, a anunțat în trecut că este în căutarea unor parteneri de platou. Între timp, planurile s-au schimbat.

Într-un interviu recent, Chris Evans a declarat pentru BBC că primul episod al noii emisiuni va fi difuzat în data de 8 mai 2016. Asta înseamnă la numai trei zile după ce se vor fi terminat toate filmările pentru sezonul cu numărul 23. Cu un contract încheiat pe trei ani, Chris Evans promite un altfel de Top Gear, care, într-o declarație anterioară, susținea că show-ul ar putea abandona formatul de emisiune cu trei prezentatori.

”Vom face lucrurile diferit, pentru că trebuie și pentru că ne dorim asta”, susținea Evans.

Tot el a dezvăluit că filmările pentru sezonul 23 se vor desfășura și în America de Nord. Cel puțin un episod complet din totalul celor 16 va avea o acțiune turnată dincolo de Oceanul Atlantic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru