Jodie Kidd a fost ofertată de Top Gear, dar a refuzat un loc alături de Chris Evans

de Bogdan Mirică
Joi, 27.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jodie Kidd, una dintre cele mai populare femei de televiziune din Marea Britanie a primit oferta de a prezenta noua serie Top Gear. Kidd a refuzat însă dintr-un motiv cât se poate de rațional.

Urmareste Automarket
Lupta pentru un loc în echipa Top Gear este în continuare deschisă. Chris Evans, personajul central al viitorului format este în căutarea unor colegi de platou, iar printre ei s-a aflat și Jodie Kidd, unul dintre cele mai în vogă personaje feminine de televiziune din Marea Britanie. Jodie Kidd are în prezent o emisiune auto cu un alt fost prezentator Top Gear, Quintin Wilson.

Se pare că Jodie a refuzat însă un loc în viitoarea echipă Top Gear. A recunoscut chiar ea într-un interviu acordat ziarului The Telegraph. Jodie a susținut că au existat anumite discuții cu oficialii Top Gear, dar că a decis să refuze rolul.

Motivația sa a fost una destul de rațională.

Top Gear este cel mai tare show de pe planetă, dar mi-ar fi luat cu siguranță sufletul. Sunt sigură.

Jodie Kidd
”Am luat decizia recent. Aproape toată lumea m-a întrebat în fiecare zi dacă am primit vreo ofertă și dacă o accept. Nu o voi accepta. Dar mă simt onorată că există oameni care cred că pot fi suficient de potrivită pentru a umple acele goluri, mai ales ca femeie. Dacă aș fi acceptat Top Gear în viața mea, m-ar fi consumat. Îmi place să fac lucrurile actuale din viața mea. Top Gear este cel mai tare show de pe planetă, dar mi-ar fi luat cu siguranță sufletul. Sunt sigură. Mai ușor sau mai greu am ajuns într-un punct al vieții care este în sfârșit echilibrat pentru mine și pentru familia mea.”

via carscoops

Comentarii (6)

  • Respect
    15 2
  • hazard
    fata desteapta...
    16 1
  • daca accepta, poate mai avea top gear sanse, insa asa ....
    0 16
  • Top Gear fara echipa adevarat Top Gear si aici ma refer la umflatu` ala de Clarkson , Cpt Slow si Gaylord ala mic . Aveau fler , aveau stil , aveau talent la ceea ce faceau . Asteptam TG in fiecare saptamana cu sufletul la gura , pentru ca ma relaxa si imi placea enorm . De cand au plecat , nu ma voi mai uita (la fel s-a intamplat cu Charlie Sheen si Two and Half Men , care este un semi esec dupa ce a plecat). Degeaba .

    Nu poti face limonada fara lamai , sau ... vinul se face din multe ... uneori si din struguri :)) . Deci fara ei nu va mai fi top gear , va fi alt gear :))

    Respect pentru fatuca asta
    13 2
  • scrambler
    cu totii avem doar o viata....cum o traim depinde de fiecare. Bravo ei!
    3 0
  • AndreiRN
    Top Gear nu o sa mai fie niciodata ce a fost.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru