Echipa Top Gear începe să prindă contur: Matt LeBlanc, actorul din seria ”Friends”, i se alătură lui Chris Evans

de Bogdan Mirică
Joi, 04.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Top Gear a anunțat cel de-al doilea prezentator al emisiunii. Lui Chris Evans i se va alătura Matt LeBlanc, actorul care a devenit celebru după serialul Friends.

După luni bune de incertitudine, presărate cu speculații și chiar cu un concurs care te-ar fi putut propulsa în fotoliul de prezentator, Top Gear a anunțat un nou nume pentru viitorul său format. Chris Evans, moderatorul principal, îl va avea alături pe Matt LeBlanc, actorul devenit celebru după serialul Friends.

Se pare că pe lângă cariera sa la Hollywood, Matt este și un adevărat pasionat al mașinilor. De altfel, el deține în prezent și titlul de cel mai rapid invitat Top Gear la volanul ”mașinii accesibile” Kia Cee`d. Tot el a făcut un comparativ între noua și vechea generație Kia Cee`d și l-a plimbat pe Stig într-un McLaren MP4-12C.

”Fiind un maniac al mașinilor și un fan înrăit Top Gear sunt onorat și extrem de nerăbdător să iau parte la acest nou capitol din istoria emisiunii. Sunt extrem de entuziasmat”, a declarat LeBlanc.

Să poți să îți joci cunoștințele auto la TV este un job de vis și sunt sigur că amândoi ne vom stoarce creierii pentru cele mi bune idei de roadtrip.

Chris Evans
prezentator Top Gear
La rândul său, Chris Evans s-a arătat încântat să facă echipă cu actorul american: ”Știu că Matt este un pasionat auto de multă vreme și mă bucur că face parte din echipa Top Gear.
Să poți să îți joci cunoștințele auto la TV este un job de vis și sunt sigur că amândoi ne vom stoarce creierii pentru cele mi bune idei de roadtrip. Abia așteptăm să vă arătăm ce am pregătit pentru voi în anul care a trecut”.

Matt LeBlanc este primul personaj din afara Regatului Unit care ajunge să prezinte Top Gear, după o pauză de 39 de ani. Cunoscut din serialul Friends, Matt LeBlanc are în palmares și un Glob de Aur pentru rolul său din producția BBC numită ”Episodes”. Lista completă a prezentatorilor Top Gear va fi anunțată în curând, seria 23 urmând să debuteze în luna mai.

via topgear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru