Top Gear caută co-prezentatori pentru Chris Evans. Oricine se poate înscrie la audiție

de Bogdan Mirică
Vineri, 19.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chris Evans, noul prezentator Top Gear, a anunțat că producătorii emisiunii vor demara un program de audiție a celor care vor să devină co-prezentatori. Oricine poate candida pentru post.

Deși abia s-a uscat cerneala pe contractul său de prezentator al Top Gear, Chris Evans caută deja co-prezentatori, adică oameni carismatici, capabili să îi înlocuiască pe Richard Hammond and James May.

În cadrul unui show televizat, Chris Evans a anunțat că se vor organiza audiții pentru selectarea celorlalți doi prezentatori. Ceea ce este și mai interesant, la audiții va putea lua parte oricine, din orice colț al lumii, fie că este un fan al emisiunii, un jurnalist auto sau un mecanic. Evans a specificat că vârsta, sexul și ocupația nu contează. Condiția esențială este aceea de a avea un imens bagaj de cunoștințe despre mașini.

Urmareste Automarket
Noul prezentator Top Gear susține că această decizie a fost luată tocmai pentru că Richard Hammond și James May au ajuns să prezinte emisiunea tot în urma unei audiții.
 

Cei care se visează deja în platoul Top Gear trebuie să trimită producătorilor Top Gear un clip de 30 de secunde în care pur și simplu vorbesc la cameră, fără alte cascadorii sau trucuri. Cei mai promițători candidați vor fi invitați în platou pentru o audiție live în fața lui Evans și a producătorilor.

Comentarii (15)

  • s-au inscris printre altii si necesar a fi nominalizati

    - bombardierul zis si fitilica cunoscut pentru pasiunea sa legata de motoarele "adevarate" si mintea sa matematica. Specialist in raportul kg/CP

    - sam93 cel mai adult dintre cei care inca nu si-au luat permisul auto pentru ca combate bine "ecologismul" si pentu vocabularul de o finete rar intalnita cand i se aduc argumente de bun simt. Specialist in teoria conspiratiei.

    -inexorabil pentru limbajul filosofic, analizele profunde ale mediului auto si ce implicatii are religia asupra acestuia. Specialist in relatia mistic - realitatea imediata.


    PS. ultima nominalizare nu are nici un fel de incarcatura ironica. Trebuia sa gasesc ceva care sa echilibreze non-valoarea
    17 5
  • So???Whoo's up for the job from 'Automarket team'????:)))))
    2 1
  • @Vianu sa fiu al dracu daca nu voiam sa fac aceleasi nominalizari, dar ma bucur ca ai facut-o tu, oferind o descriere mai corecta decat as fi putut sa ofer eu.

    Dar totusi... pe Ivanoff de ce nu l-ai inclus ? sau el este asa de bun ca deja e acceptat ?
    Sa speram totusi ca Bombi invata si el ca 20 MPG e mai ok decat 17 MPG. Il inteleg ca pana acuma nu stia, inginerii de calibrul lui nu-si bat capul cu astfel de detalii, dar avand in vedere ca vorbim de UK, cred ca e bine sa invete si astfel de detalii.

    Bafta concurentilor !

    PS Oare bombardierul o sa incheie seara de seara cu "and on that bombshell" ?
    8 1
  • Eu l-aș nominaliza și pe Sebi. Dacă tot are dificultăți cu scrisul, s-ar putea să aibă papagal pontru show. Altfel, nu-mi explic cum i-a vrăjit pe colegi să-l coopteze. Decât să posteze aiureli, mai bine s-ar prosti în Top Gear, unde glumele ridică ratingul.
    3 1
  • ce bine ca nu ii mai vad pe scarbosii aia trei...
    5 14
  • rotila
    @ AM
    incearca si tu bogdane ,poatei pacaleti cu talentul epic si cunostintele generale. ca despre auto ...
    3 10
  • @vianu

    Fără vreo ironie sau altceva, juniorul de aici e Lorinczi Thomas, cred că are aproape 15 ani din ce spusese.

    Ar fi interesantă emisiunea cu 2 prezentatori adulți și unul adolescent. Zic și eu...
    5 1
  • iar regizeur-ul sa fie extraordinaru' Zarnesteanu care eqlipseaza tot ce misca in lumea stirilor fantasmagonoreeice auto
    1 1
  • M-as baga eu dar nu pot sa vorbesc fluent engleza, am un bagaj imens despre aproape orice masina, cunosc mecanica, sunt creativ, pot realiza topuri cu masini pe orice categorie posibila, zilnic ma cultiv in acest domeniu cu cel putin 2 ore de studiu si iau ca desert forumurile la puricat si noutatile. :))
    8 0
  • Eu zic ca @stupidov si @blowerescu pot sa se angajeze valeti la Jeremy Clarkson. Seara, dupa o zi de frecat menta, in loc sa-i duca mancarea si0o bere rece, se vor prezenta in fata lui cu mana goala si-i vor tine o prelegere fiecare. Unul despre taiota/lexus comparativ cu restul lumii iar alalalt ii va vorbi despre motoare, turbine si cat e Jeremy de prost fiindca nu e de acord cu el.

    La sfarsit toata lumea va avea de castigat. Jeremy o sa faca o ora munca de caritate pentru site-ul Automarket.ro. Iar noi scapam de 2 clovni.
    5 1
  • @ Mowgli & Zarnesteanu

    asa ma gandeam si eu, sa mearga @Ivanoff alias Mafia sa echilibreze balanta intre sustinatorii japonezelor si ai germanicelor (in special ”doicile-landele”, ”new-england-americancele” si ”old-imperialele coloniale”)
    2 1
  • @Mowgli....

    am incercat sa abordez figurile "centrale", usor identificabile, obsedate si extremiste. Cel pe care il pomenesti (si aici imi voi atrage manutze rosii) mai are ceva idei iar daca ar folosi un limbaj normal ar fi cu mult mai interesant. Si nu, nu cred ca e @mafia. Cum am avut destule schimburi de replici cu dereglatul ala nu pot sa-l confund cu cel din urma.

    @moldovean...

    crezi?

    PS voiam sa scriu din prima ca lista e deschisa si ca astept pe ceilalti sa vina cu "propuneri". Si chiar s-a intamplat! :)
    2 1
  • Eu l-aș fi băgat pe Tommy. E tânăr, adolescent și capabil și de replici seci.
    0 0
  • Vianu,mowgli si zarnesteanu,ce aveti cu mine? Am vrut si eu sa-i nominalizez pe cei 2 sau 3 cunoscatori.Acum nu mai are rost.Daca o sa vadvreodata la "Top Gear" o explicatie despre caii putere germani,englezi si americani, atuncipot sa spun ca lumea auto are numai de castigat.Oamenii vor reusi ,de acum incolo, sa se orientezespre masinile adevarate: plexus, non turbo cu capacitate enorme si rapoarte CP/ KG minunate!
    4 0
  • .............
    Top Gear a fost un show marca Jeremy Clarkson bazat si creat in totalitate pe cretinitatile din capul lui. Formatul emisiunii cu 3 oameni care glumesc si discuta despre ceva nu e deloc original. Problema e ca show-ul in sine fara cei trei, e de neinlocuit .. e ca si cum ai incerca sa pui pe cineva in locul lui George Carlin pe scena si sa faca glume in numele lui, nu merge si nu se poate. O sa fie o emisiune despre masini cu alti trei oameni si atat, o sa se numeasca Top Gear dar nu o sa mai fie niciodata la fel. Oamenii nu se uitau la emisiune in sine ci la cele trei personaje incredibil de carismatice. Eu nu m-am uitat niciodata pentru masini sau pentru brand ci doar pentru cei trei.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru