Prezentator Top Gear

Miercuri, 06 Iulie 2016 | General

Top Gear nu mai riscă: Chris Evans nu va avea un înlocuitor, iar echipa va rămâne în forma actuală, cu cinci prezentatori

BBC a anunțat că nu va căuta un înlocuitor pentru Chris Evans, liderul demisionar al echipei Top Gear. Emisiunea va continua în formula rămasă, adică cu cinci prezentatori.
Joi, 27 August 2015 | General

Jodie Kidd a fost ofertată de Top Gear, dar a refuzat un loc alături de Chris Evans

Jodie Kidd, una dintre cele mai populare femei de televiziune din Marea Britanie a primit oferta de a prezenta noua serie Top Gear. Kidd a refuzat însă dintr-un motiv cât se poate de rațional.
Miercuri, 12 August 2015 | General

Noul prezentator al emisiunii Top Gear își vinde o parte din colecția de mașini clasice

Chris Evans, primul prezentator confirmat pentru următorul sezon al emisiunii Top Gear, vinde 13 mașini din propria colecție. Specialiștii estimează că acestea valorează 11 milioane de lire sterline.
Vineri, 19 Iunie 2015 | General

Top Gear caută co-prezentatori pentru Chris Evans. Oricine se poate înscrie la audiție

Chris Evans, noul prezentator Top Gear, a anunțat că producătorii emisiunii vor demara un program de audiție a celor care vor să devină co-prezentatori. Oricine poate candida pentru post.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | General

Top Gear are un nou prezentator

Top Gear, cea mai populară emisiune auto din lume, și-a anunțat noul prezentator. Chris Evans, o personalitate media cunoscută din Regatul Unit, a fost confirmat oficial în această funcție.
Sambata, 06 August 2011 | General

Top Gear îşi cere scuze pentru parcarea pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi

Andy Wilman, producătorul executiv Top Gear, şi-a cerut scuze pentru neplăcerile provocate de parcarea unor maşini pe locurile dedicate persoanelor cu dizabilităţi. Acesta a declarat că vina aparţine în totalitate echipei de producţie şi nu lui Jeremy Clarkson sau lui James May.
Marti, 19 Iulie 2011 | O lume nebuna

Slujba de vis a britanicilor: prezentator Top Gear

Un sondaj operat în Regatul Unit a arătat că slujba de vis a 30% din respondenţi este cea de prezentator al emisiunii Top Gear de la BBC. Aproape 400 de persoane visează la acest post, în timp o carieră în Formula 1 ar fi pe locul cinci.

Tag-uri similare

Marea Britanie, Top Gear, prezentator Top Gear, prezentatori Top Gear
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru