Slujba de vis a britanicilor: prezentator Top Gear

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 19.07.2011
Un sondaj operat în Regatul Unit a arătat că slujba de vis a 30% din respondenţi este cea de prezentator al emisiunii Top Gear de la BBC. Aproape 400 de persoane visează la acest post, în timp o carieră în Formula 1 ar fi pe locul cinci.

Un sondaj realizat pe un site britanic a relevat faptul că prezentatorii Top Gear au cel mai dorit loc de muncă din Regatul Unit, cel puţin din perspectiva bărbaţilor. Din cei 1.356 de respondenţi, 29% au declarat că visează să fie prezentatorii emisiunii Top Gear, ceea ce înseamnă că aproape 400 de oameni doresc să le ia locul celor trei prezentatori carismatici. Pe locul doi în preferinţele britanicilor majori de sex masculin vine postul de game tester, în timp ce o carieră de atlet este dorită doar de 24% dintre aceştia.

"Este interesant că postul de prezentator Top Gear a devenit mai atrăgător decât o carieră în sport. Dacă stăm să ne gândim la antrenamentele prin care trec sportivii şi accidentările pe care le riscă aceştia, alegerea nu mai este la fel de surprinzătoare, mai ales când există opţiunea unei vieţi în care aceştia ar putea să testeze maşini", a declarat Mark Pearson, preşedintele companiei responsabile de acest sondaj.

Să devină pilot de Formula 1 este un vis care ajunge doar pe locul cinci în rândul tinerilor din Marea Britanie, ne arată acest sondaj. Între timp, actoria a ajuns pe locul patru, între cariera de sportiv şi o carieră în Formula 1.

Pompierii obţin cel de-al şaselea loc în preferinţele tinerilor, în timp ce brokerajul pare să fie cariera de vis pentru 16% dintre respondenţi. Pe ultimele locuri din top stau posturile de pilot, spion şi inventator. La un loc, cele trei posturi ocupă locul întâi în rândul a 37% dintre respondenţi.

Via | Metro.co.uk

Comentarii (15)

  • Nu e de mirare....
    Nu e de mirare ca isi doresc slujba asta. La asemenea adunatura de papagali (Top gear) trebuia sa ne dam seama ca si poporul poarta acelasi hram. altfel nu s-ar explica succesul !!!

    E un pic cazul Iphone - se ia un telefon, i se da un design ok, se face marketing la greu si gata junghiul ----> fraierii musca si platesc de cateva zeci de ori pretul real.
    Asa e si in televiziunea lor : calitatea nu mai conteaza daca marketingul si-a atins scopul si sunt suficienti idioti sa ii priveasca.

    Toate bune.

    Gekko
    14 37
  • Gekko e frustrat
    gekko sta la unirii cu mana intinsa
    esti prost gekko. E o emisiune de entertainment ... e si normal oamenilor sa le placa sa conduci cele mai ravnite masini din lume sa te si distrezi pe circuit si sa fi si super bine platit pentru asta. pentru tine probabil ca slujba perfecta ar fi statul la semafor la cersit in fata la mall. Sunt putin cam snobi si si-au mai luat-o in cap dar asta nu are legatura cu super slujba pe care o au si faima pe care au obtinut-o .
    20 12
  • Robert
    Top-Gear
    Top Gear este o emisiune extrem de reusita. Daca nu ma insel, pe locul doi ca si numar de telespectatori (dupa....Oprah).
    12 7
  • ssss
    Jobul de vis a lui Gekko e la Capatos in emisiune :))... bai gekko daca esti asa de inteligent de ce te mai imbraci ma de la adidas sau puma, nike ca tot haine sunt ia-ti haine Shan Liang :)) ... sau ce telefon ai? de ce ai mai dat banii pe samsung, nokia .... ia-ti un siemens ceva mai slab... si pana la urma de ce ai vrea o masina mercedes, audi, bmw ...mergi cu dacia ca tot masina e... cam asta zici tu.. e normal sa platesti mai mult pentru ceva mai mult decat ceva banal
    11 11
  • pro Gekko!
    publicul inghite orice. exista public, hraneste-l. umpleti buzunarele astora de la TG. multi dintre voi abia va permiteti un o sticla de ulei pe zi, dar sunteti fani TG.

    pentru ca nu e asa, astia au curajul sa spuna masinilor....mai sunt si altii care ar face-o de-ar avea in spate BBC.

    total de acord cu Gekko. spalati-va creierul la TG. TOT SARACI SI PROSTI RAMANETI. CREDULILOR. Fanii lui peste.
    8 18
  • Nah...prea multa munca
    Eu as vrea sa fiu ring announcer-ul ala care zice 'Let's get ready to ruummmmble!' si castiga milioane de dolari.
    18 1
  • Nice
    Probabil ca fiecare in parte se gandea la chestia asta .. acum este oficial ..
    6 0
  • @gekko
    nu-ti dau dreptate in privinta top gear, dar in privinta aifonului, te sustin! aifonu chiar ca e un junghi la care se plateste pretul ridicol de mare!
    7 6
  • :)))))))))))
    aifonu =)))))))))))))))) :))))))))))))))
    6 3
  • Filme cu englezi... Trei pacalici...
    Bineinteles,masinile englezesti sunt cele mai bune :))))))))))
    9 4
  • Cine nu a pus mana in viata lui pe un produs Apple nu stie ce vorbeste. da, sunt foarte scumpe, sunt performate dar si produse fiabile. La munca lucrez pe Mac-uri, au vreo 7 ani si NICIODATA nu au fost oprite sau reinstalate sistemul de operare. Si culmea, merg la fel ca in prima zi. E drept ca unul a costat cateva mii de euro. Insa pana acum si-au scos si ultimul banut. Ideea e ca Apple nu este pentru oricine, iar daca nu il folosesti cum trebuie vei crede ca ti-ai luat teapa, asa cum e si cu Iphone (nu am dar stiu cu ce se mananca")
    Si referitor la TG, inainte sa critici emisiunea asta trebuie sa o intelegi. Pentru ca este o emisiune de divertisment auto adresata maselor. Din cauza asta multi nici nu prea o inteleg (dar zic ca e o prostie de emisiune - oare chiar atat de prosti sa fie cateva sute de milioane de telespectatori?!). De exemplu si bunica poate intelege de ce o masina e mai buna decat cealalta fara analize tehnice, raport CP/litru, Nm etc.
    Un om de rand, nu unul pasionat de masini, nu e interesat de date tehnice cand cumpara o masina. De-asta zic ca e o emisiune pentru mase si de-asta prinde, ca nu toata lumea se pricepe la masini (sau se pricepe?).
    15 2
  • Fulger
    era vorba despre aifon ...
    n-auzi, bre?...
    omu' vorbea despre iphone nu despre toata gama apple.
    E bun telefonul dar mult prea scump. asta e adevarul.
    5 3
  • Da' nu am zic ca nu ar fi bun si ca nu e foarte scump. Ideea e ca stie sa faca foarte multe chestii. Si daca nu il pui "la treaba" sau nu ai nevoie de ce stie sa faca, atunci l-ai luat ca sa te lauzi ca ai Iphone, altfel n-are rost sa-l cumperi. Defapt din cauza asta am preferat sa nu-mi cumpar desi aveam posibilitatea... pur si simplu am considerat ca e (mult) prea mult pentru mine. Iar la ce vreau eu de la un telefon mi-a fost suficient unul mult mai ieftin, la jumatate de pret.
    Este ca si cum ti-ai cumpara un Clasa S dar tie ti-ar fi suficient si un Ford Focus de exemplu. :)
    5 0
  • @LauCalin
    Te obosesti prea mult, si aici si in alte posturi, doar ca sa le explici unor inapti niste lucruri, logice, de bun simt.

    Astia sunt genul de persoane care intotdeauna vor fi giga contra doar de dragul e a fi interesanti, diferiti de restul lumii si pt ca nu pot fi diferiti prin pertinenta si inteligenta, ies in fata cu ce au la indemana...toporul.

    "If the only tool you have is a hammer, you tend to see every problem as a nail "

    Maslow
    9 1
  • Top Gear E O EISIUNE CE LASA DE DORIT IN LEGATURA CU RECLAMELE E ADEVARAT UITATIVA LA PRET Iphone VS SAMSUNG
    Iphone ASTA E PRAF FATA DE SAMSUNG SI SA NU MAI ZICEAM DE BANI DATI
    SA NU UITAM CINE A FACUT MEMORIILE DDR3 5 SI CINE A DEZVLTAT DEHNOLOGIA

    UN PC APPLE APROX 80 MILIOANE CONFIG DUAL COR 3,2 4 GB RAM SI UN ATI4670 SI FACUT DE GYBAITE CU CARCASA APPLE
    PAI SUNT TAMPIT SA DAU ATATI BANI CAND LA 30 DE MIL IAU LEJER O CONFIG GYGABITE CU AMD X4 SI 6 GB CROSSFIRE TINAND COND CA NU PREA MA JOC PC E TOCMAI BUN PETRU CE FAC
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru