Marea Britanie

Miercuri, 13 Martie | Economic

Cât costă noua Dacia Spring în Marea Britanie? Start de la 15.000 de lire sterline

Dacia a dezvăluit oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din Marea Britanie. Pe această piață, noul model electric de oraș are un preț de pornire de 14.995 de lire sterline.
Luni, 29 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Marea Britanie: Asigurările pentru mașini electrice, preț dublu față de mașinile cu motoare termice

În 2023, primele de asigurare pentru mașinile electrice au crescut cu 50% în Marea Britanie. Astfel, proprietarii de mașini electrice din această țară plătesc aproape dublu față de cei care au mașini cu motoare termice.
Luni, 08 Ianuarie | Economic

Ford Puma, cea mai bine vândută mașină în Marea Britanie, în 2023

Ford Puma este oficial cea mai bine vândută mașină pe piața din Marea Britanie, în 2023. Modelul produs exclusiv la Craiova a fost vândut în aproape 50.000 de exemplare.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Industrie

Versiunile electrice ale lui Nissan Juke și Qashqai vor fi produse în Marea Britanie

Potrivit celor mai recente informații, Nissan va produce versiunile electrice ale modelelor Juke și Qashqai la uzina din Sunderland, Marea Britanie.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Fiat Tipo, scos de la vânzare în Marea Britanie

Fiat a anunțat că a retras de la vânzare modelul compact Tipo pe piața din Marea Britanie. Acesta va fi înlocuit indirect de către noul Fiat 600e în această țară.
Miercuri, 02 August 2023 | Industrie

Volvo retrage de la vânzare toate modelele sedan și break din Marea Britanie

Volvo a anunțat că a retras de la vânzare toate modelele sedan și break de pe piața din Marea Britanie. Decizia vine după ce vânzările acestor modele au fost cu mult sub nivelul așteptărilor.
Marti, 04 Iulie 2023 | F1 TOP

Formula 1: McLaren readuce cromul pe monopostul său. Grafica, creată pentru etapa din Marea Britanie

Echipa McLaren a dezvăluit o nouă grafică specială pentru monopostul MCL60. De această dată, mașina de concurs va purta o grafică cromată, cu ocazia Marelui Premiu al Marii Britanii.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Tehnologie

Ford lansează un sistem de conducere semi-autonomă pe bază de abonament: 18 lire/lună

Ford a lansat oficial un sistem de conducere semi-autonomă pe bază de abonament pentru clienții din Marea Britanie. Noul sistem este disponibil exclusiv pentru modelul electric Mustang Mach-E, iar abonamentul costă 18 lire sterline pe lună.
Marti, 07 Martie 2023 | Economic

Vânzările Dacia au crescut cu 300% în Marea Britanie, în februarie

Potrivit celor mai noi date oficiale, Dacia a reușit o performanță extraordinară pe piața din Marea Britanie. Mai exact, vânzările producătorului de la Mioveni au crescut cu peste 300% în luna februarie.
Luni, 27 Februarie 2023 | Siguranta

Range Rover, a doua cea mai furată mașină în Marea Britanie. SUV-ul, refuzat de firmele de asigurări

SUV-ul de lux Range Rover este oficial a doua cea mai furată mașină din Marea Britanie. Din acest motiv, firmele de asigurări din această țară cer sume foarte mari pentru acest model, o problemă mare pentru cei care trăiesc în orașe mari ca Londra.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Industrie

Dacia ironizează BMW: oferă gratuit sticle cu apă caldă ca alternativă la scaunele încălzite

Dacia introduce în Marea Britanie așa numita "Heated Seat Saviours" sau, cu alte cuvinte, un recipient cu apă caldă pe care o oferă gratis. Este destinată clienților care nu doresc să plătească în plus un abonament pentru deblocarea unor dotări, cum ar fi scaunele încălzite.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Industrie

Kia Stinger, retrasă de la vânzare în Marea Britanie. Locul său va fi luat de electrica EV6 GT

Constructorul asiatic de automobile anunță că modelul Stinger a fost retras de pe piața din Marea Britanie. Locul său va fi luat de electrica de performanță EV6 GT, spre finalul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Octombrie 2022 | Industrie

Bentley Bentayga cu ampatament lung a intrat în producție

Bentley anunță că modelul Bentayga EWB, versiunea cu ampatament lung a SUV-ului britanic, a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Crewe, Marea Britanie.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Siguranta

Polițiștii englezi testează camere care detectează dacă șoferii folosesc telefonul la volan

În următoarele două luni, polițiștii din comitatele Devon și Cornwall (Anglia) vor testa un sistem de camere video, denumit Acusensus, care poate detecta dacă șoferii folosesc telefonul la volan sau dacă poartă centura de siguranță.
Miercuri, 03 August 2022 | Modele noi

Dacia Duster, în variantă utilitară. Modelul vândut în Marea Britanie preia noul logo

Dacia Duster Commercial sau, cu alte cuvinte, varianta utilitară a SUV-ului preia noul logo și sigla modernă prezentată în urmă cu ceva timp. Acest model este disponibil în Marea Britanie.
Joi, 07 Iulie 2022 | Economic

Dacia înregistrează creșteri de până la 120% în Germania, Franța și Marea Britanie, în iunie

Dacia a înregistrat creșteri ale numărului de înmatriculări în cele mai importante state europene. Astfel, constructorul de la Mioveni a înregistrat creșteri de 40% în Germania, 15% în Franța și 120% în Marea Britanie în iunie.
Luni, 04 Iulie 2022 | F1 TOP

Carlos Sainz câștigă în Marea Britanie. Prima victorie a spaniolului în Formula 1

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Marea Britanie, după ce a plecat din pole position. A fost prima victorie pentru pilotul spaniol în Formula 1.
Miercuri, 29 Iunie 2022 | Siguranta

STUDIU: Prețurile mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv

Potrivit unui studiu realizat de cea mai mare organizație de caritate independentă pentru siguranță rutieră din Marea Britanie, prețurile tot mai mari la carburanți îi fac pe șoferi să conducă preventiv.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Industrie

Succesorul lui Alpine A110 ar putea fi produs în Marea Britanie

Grupul Renault ia în calcul mutarea producției succesorului lui Alpine A110 în Marea Britanie. Mai exact, viitorul model va fi produs la uzina din Norfolk, unde sunt produse mașinile Lotus. Inclusiv SUV-ul electric Alpine ar putea fi produs la acea uzină.
Joi, 25 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Marea Britanie: Locuințele noi vor fi obligate prin lege să aibă stații de încărcare pentru mașinile electrice

Guvernul Marii Britanii a anunțat că, începând din 2022, fiecare locuință nou construită (casă, bloc) va avea obligatoriu și stație de încărcare pentru mașinile electrice. Aceeași lege va obliga supermarket-urile și clădirile de birouri să aibă o astfel de stație de încărcare.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru