Marea Britanie

Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Industrie

Brexitul, sperietoare pentru constructorii auto: Mini se gândește să mute o parte a producției în Olanda

Mini ia în calcul să mute o parte a producției din Marea Britanie în Olanda, în cazul eșuării negocierilor privind Brexitul, a anunțat șeful grupului BMW, Harald Krueger.
Luni, 01 Octombrie 2018 | Industrie

Toyota și planurile pentru Brexit: “Vom întrerupe temporar producția din Marea Britanie dacă nu se ajunge la un acord”

Toyota anticipează oprirea temporară a producției la fabrica sa din Marea Britanie dacă Regatul Unit nu reușește să ajungă la un acord comercial cu Uniunea Europeană, a anunțat directorul uzinei.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Industrie

Studiu Mercedes: “Transportatorii pierd 37 de zile pe an din cauza traficului intens”

Un studiu realizat de divizia de vehicule comerciale Mercedes-Benz arată că transportatorii pierd mai mult de o lună pe an din timpul efectiv de lucru, ca urmare a traficului intens. Mai exact, șoferii din această industrie stau până la 37 de zile în trafic, în fiecare an, se arată într-un sondaj făcut în Marea Britanie.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover reduce producția în Marea Britanie: angajații unei fabrici vor munci 3 zile pe săptămână până la Crăciun

Presa britanică susține că angajații unei fabrici Jaguar Land Rover vor trece la un program de lucru de doar 3 zile pe săptămână, până la perioada sărbătorilor de iarnă, din cauza incertitudinii legate de Brexit.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Economic

Patronii de la Tata, despre problemele Jaguar Land Rover în Marea Britanie: “Vrem să-i ajutăm să devină mai puternici în fața provocărilor”

Incertitudinile legate de ieșirea Marii Britanii din UE afectează procesul de revitalizare a grupului Jaguar Land Rover, potrivit unei declarații făcute de patronii indieni de la Tata. Proprietarii JLR spun că vor să ajute grupul să devină mai puternic din punct de vedere financiar și să facă față provocărilor viitoare.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Propunere britanică: plăcuțe verzi de înmatriculare pentru mașinile electrificate

Pentru a populariza segmentul electricelor și hibridelor în Marea Britanie, Departamentul de Transport propune implementarea plăcuțelor verzi care să scoată în evidență acest tip de mașini.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Siguranta

Controale pentru siguranța în trafic: șoferii britanici își pierd permisul dacă nu pot să citească o plăcuță de înmatriculare de la o distanță de 20 de metri

Poliția din Marea Britanie a început o serie de controale pentru a testa vederea șoferilor în condiții de trafic. Scopul este creșterea siguranței pe străzile publice, iar regulile sunt dure. Șoferii își pierd permisul imediat dacă nu sunt capabili să citească o plăcuță de înmatriculare de la o distanță de 20 de metri.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Economic

Piața auto britanică, afectată de noul standard WLTP: producția, cererea și exporturile sunt în scădere de la începutul anului

Producția de mașini din Marea Britanie este în scădere din cauza pregătirilor pentru adoptarea noului standard de emisii WLTP, care a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Potrivit asociației producătorilor, scăderi au fost înregistrate și la nivelul cererii și al exporturilor, WLTP fiind de asemenea principala cauză.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Ford trage un semnal de alarmă înainte de Brexit: “Dacă nu se ajunge la un acord, vom face tot ce este nevoie pentru a rămâne pe profit”

Ford avertizează că lipsa unui acord prin care producătorii auto să nu fie afectați de Brexit îi va determina să facă “orice este nevoie” pentru a rămâne pe profit. Americanii se alătură altor constructori cu afaceri în Marea Britanie care au lansat avertismente similare.
Vineri, 10 August 2018 | Economic

Chinezii de la Geely vor să facă din Lotus un rival pentru Ferrari sau Porsche: 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea brandului britanic

Grupul chinez Geely, cel care deține și Volvo din 2010, vrea să investească cel puțin 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea Lotus, astfel încât brandul britanic să devină un rival pe măsura Ferrari sau Porsche, potrivit unor surse apropiate de companie.
Joi, 02 August 2018 | Economic

Grupul Jaguar Land Rover, afectat de scăderea vânzărilor diesel în Europa: pierderi de 236 de milioane de euro în ultimele 3 luni

Jaguar Land Rover a raportat pierderi semnificative în ultimele trei luni, unul dintre motivele invocate fiind scăderea vânzărilor diesel în Europa. Astfel, grupul britanic a pierdut circa 236 de milioane de euro în trimestrul precedent.
Duminica, 08 Iulie 2018 | F1 TOP

Spectacol la Silverstone: Vettel a câștigat cursa, Hamilton pe locul doi după un acroșaj cu Raikkonen în primul tur

Sebastian Vettel a obținut victoria la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în finalul cursei, iar Lewis Hamilton a obținut locul doi în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda faptului că cei doi rivali s-au acroșat în primul tur.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone. Accident pentru Verstappen

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri din Marele Premiu al Marii Britanii, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident.
Marti, 26 Iunie 2018 | Economic

BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit: “Nu vom putea să continuăm producția dacă furnizorii vor fi afectați”

BMW ia în calcul închiderea fabricilor sale din Marea Britanie în care sunt produse mașinile Mini și Rolls Royce dacă Brexitul va afecta lanțul de furnizori, potrivit unui oficial al companiei.
Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Britanicii sunt hotărâți să interzică mașinile diesel și pe benzină: primarul Londrei a cerut aplicarea planului până în 2030

Marea Britanie este determinată să ducă la bun sfârșit planul prin care mașinile cu motoare diesel și pe benzină să fie interzise până în 2040, potrivit unor surse guvernamentale citate de Reuters. Mai mulți oficiali britanici, printre care și primarul Londrei, au cerut ca acest plan să fie implementat cu 10 ani mai rapid, până în 2030.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Cercetătorii britanici lovesc din nou: “Mașinile electrice reduc stresul șoferilor și au beneficii asupra sănătății”

Un studiu realizat în Marea Britanie a dezvăluit că șoferii care conduc mașini electrice sunt mai puțin stresați decât restul participanților la trafic. Cercetătorii britanici susțin că șoferii sunt mai concentrați, mai calmi și mai fericiți atunci când conduc o mașină electrică.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Economic

Declinul diesel: Nissan va concedia sute de angajați de la fabrica din Sunderland, din cauza vânzărilor slabe

Nissan se pregătește să dea afară câteva sute de angajați ai fabricii sale din Sunderland, Anglia, în contextul scăderii vânzărilor ca urmare a declinului motoarelor diesel din Europa, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Marti, 17 Aprilie 2018 | Industrie

Francezii de la PSA continuă reorganizarea Opel și Vauxhall: mai mulți dealeri vor fi închiși din cauza vânzărilor slabe

Opel și Vauxhall vor reduce numărul de dealeri pe care îi dețin, ca urmare a vânzărilor slabe în special în Marea Britanie, conform planului de reorganizare gândit de grupul PSA. Francezii vor să reducă semnificativ costurile celor doi producători.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover, gata să reducă producția și să dea afară 1.000 de angajați: britanicii se confruntă cu scăderea dramatică a vânzărilor

Grupul Jaguar Land Rover este pe punctul să taie 1.000 de joburi și să reducă producția la două dintre fabricile sale din Marea Britanie, din cauza vânzărilor foarte slabe și a incertitudinii provocate de Brexit.
Joi, 05 Aprilie 2018 | Industrie

Viitor incert pentru fabrica Opel/Vauxhall din Anglia: continuarea producției va fi decisă în funcție de vânzări și costuri

Grupul PSA va decide în 2020 dacă va continua producția fabricii sale din Ellesmere Port, folosită în prezent pentru construcția unor modele Opel și Vauxhall. Continuarea investițiilor va fi făcută în funcție de vânzările și costurile înregistrate de francezi după Brexit.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru