Studiu Mercedes: “Transportatorii pierd 37 de zile pe an din cauza traficului intens”

de Paul Cosma
Vineri, 28.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un studiu realizat de divizia de vehicule comerciale Mercedes-Benz arată că transportatorii pierd mai mult de o lună pe an din timpul efectiv de lucru, ca urmare a traficului intens. Mai exact, șoferii din această industrie stau până la 37 de zile în trafic, în fiecare an, se arată într-un sondaj făcut în Marea Britanie.

Congestionarea traficului a devenit o problemă tot mai greu de suportat în numeroase colțuri ale lumii, atât pentru șoferii care vor să ajungă la muncă și apoi acasă, cât și pentru angajații firmelor ce activează în industria transporturilor.

Un “barometru de business” realizat de Mercedes-Benz Vans în Marea Britanie arată că șoferii transportatori pierd, în medie, cel puțin o oră pe zi din programul de 8 ore din cauza traficului intens. În total, șoferii pierd 37 de zile pe an în trafic, conform studiului.

Sondajul la care au participat 2.000 de transportatori arată că traficul este a doua cea mai mare problemă pentru firmele de profil (31%). În prezent, cea mai mare problemă este legată de creșterea prețurilor la combustibili (pentru 57% dintre respondenți).

Alte bătăi de cap pentru transportatorii britanici sunt cele cu întreținerea vehiculelor (29%) sau lipsa șoferilor profesioniști (21%).

Via Mercedes

 

Comentarii (2)

  • Să vină pe centura capitalei, de abia atunci vor ști ce înseamnă să pierzi timp în blocaje.
    4 2
  • niste migranti din Orientul Mijlociu si se rezolva. Pe aia nu-i opreste nimeni si nimic: bariere, masini, politie, armata, oameni.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru