Marea Britanie

Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Intern

Proiect de lege: Mașinile cu volan pe dreapta, interzise în România

Mașinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea circula pe drumurile publice din România, conform unui proiect legislativ. Sunt vizate și mașinile deja înmatriculate și înregistrate.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Economic

După rezultatele din Franța, Dacia înregistrează creșteri de 5% și în Marea Britanie, în octombrie

După succesul înregistrat în Franța, în luna octombrie, Dacia se bucură de un trend pozitiv și pe piața auto din Marea Britanie. Asta vine în contextul în care au fost înregistrate scăderi în vânzările de mașini noi pe aceasta piață.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Industrie

Mini a atins pragul de 1 milion de mașini livrate în Marea Britanie

Exemplarul Mini cu numărul 1 milion tocmai a fost livrat în Marea Britanie, cea mai mare piață de desfacere a producătorului deținut de BMW.
Joi, 26 August 2021 | Industrie

Producția auto din Marea Britanie a atins cel mai scăzut nivel din 1956, din cauza crizei de cipuri

Producția de mașini din Marea Britanie a ajuns în iulie la cel mai scăzut nivel din 1956 încoace, din cauza crizei globale de cipuri și a pandemiei.
Marti, 06 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Stellantis va produce mașini electrice pentru Opel, Peugeot și Citroen în Marea Britanie

Stellantis va investi 100 de milioane de lire sterline pentru a începe producția de autoturisme și utilitare electrice la fabrica britanică din Ellesmere Port, potrivit unui anunț oficial făcut de companie.
Marti, 06 Iulie 2021 | Industrie

Dacia a atins borna 200.000 în Marea Britanie

Dacia a ajuns la vânzări de 200.000 de mașini în Marea Britanie, la 8 ani de la lansarea pe această piață.
Luni, 05 Iulie 2021 | Industrie

Vânzările Dacia în Marea Britanie au scăzut cu aproape 50% în iunie

În iunie, Dacia a vândut puțin peste 1.000 de mașini pe piaţa britanică, în scădere cu aproape 50% faţă de perioada similară din 2020, când a înmatriculat 2.093 de unităţi.
Joi, 01 Iulie 2021 | Industrie

Nissan: investiție de un miliard de lire sterline într-un centru dedicat mașinilor electrice

Nissan a anunțat că va lansa un nou SUV electric, pe lângă Ariya, care va fi produs la uzina din Sunderland, acolo unde japonezii vor investi un milliard de lire sterline într-un “hub pentru mașinile electrice”.
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Industrie

Marea Britanie vrea uzine de baterii pentru mașini electrice: negocieri cu Ford, Nissan și LG

Marea Britanie poartă negocieri cu șase companii în vederea construcției de uzine de baterii pentru mașini electrice, potrivit unor surse citate de Financial Times.
Joi, 27 Mai 2021 | Industrie

Presa britanică: Nissan vrea să deschidă o uzină de baterii pentru mașini electrice în 2024

Nissan pregătește deschiderea în 2024 a unei uzine de baterii pentru mașini electrice în Sunderland, potrivit informațiilor apărute în presa britanică.
Miercuri, 26 Mai 2021 | Economic

Marea Britanie vrea investiții de 350 de milioane de euro în infrastructura de încărcare a mașinilor electrice

Autoritățile britanice pregătesc un plan de investiții de 350 de milioane de euro prin care rețeaua electrică să fie pregătită să “reziste” valului de vehicule cu emisii zero din următorul deceniu.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Economic

Şoferii Uber din Marea Britanie vor beneficia de salariul minim şi de concedii plătite

Peste 70.000 de şoferi Uber din Marea Britanie vor primi salariul minim şi vor beneficia de concedii plătite şi drepturi de pensie, după ce compania americană a pierdut un proces major prin care “colaboratorii” săi au primit statutul de angajați.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Februarie 2021 | Industrie

Uber pierde un proces important în Marea Britanie: șoferii companiei, considerați angajați și îndreptățiți la salariu minim

Uber a pierdut un proces major în Marea Britanie, după ce Curtea Supremă a decis că șoferii care lucrează pentru compania americană de ride-sharing trebuie să aibă statutul de angajați, cu drepturile aferente.
Joi, 17 Decembrie 2020 | Industrie

Nissan renunță la ideea producției SUV-ului Ariya în Marea Britanie: modelul electric va fi construit în Japonia și exportat în Europa

Nissan se teme de un deznodământ nefavorabil în cazul Brexit și anunță că SUV-ul Ariya nu va fi construit în Marea Britanie, ci în Japonia. Modelul electric va fi exportat ulterior în Europa și Statele Unite.
Miercuri, 25 Noiembrie 2020 | Industrie

Brexit: industria auto britanică estimează pierderi de 55 de miliarde de lire sterline în lipsa unui acord cu UE

Industria auto britanică face un “ultim apel” pentru semnarea unui acord privind Brexitul până la sfârșitul anului. În caz contrar, britanicii estimează că vor pierde 55 de miliarde de lire sterline, iar producția lor va scădea cu două milioane de mașini în cinci ani.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Mediu

Marea Britanie a anunțat oficial că va interzice vânzarea de mașini diesel și pe benzină din 2030: "Doar unele modele hibride vor fi permise"

Marea Britanie a anunțat că va interzice vânzarea de mașini diesel și pe benzină începând din anul 2030. Cu toate acestea, unele modele hibride vor fi în continuare permise.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Industrie

Bentley, despre lipsa unui acord privind Brexitul: “Va fi foarte greu să mai justificăm producția de modele din Marea Britanie”

Bentley consideră că va fi foarte greu să mai “justifice” producția modelelor sale din Crewe, dacă Marea Britanie și UE nu vor semna un acord privind Brexitul. Șeful Bentley sugerează că producătorul britanic ar putea fi nevoit să-și mute producția la alte fabrici europene ale grupului VW.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Industrie

BMW: “Un Brexit fără acord va însemna costuri de 10-11 miliarde de euro pentru industria auto”

Brexit-ul fără un acord comercial între Marea Britanie și Uniunea Europeană va duce la costuri suplimentare de 10-11 miliarde de euro pentru producătorii și furnizorii auto, potrivit declarațiilor lui Nicolas Peter, directorul financiar BMW.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Industrie

Brexit: Toyota și Nissan vor cere despăgubiri dacă Marea Britanie nu va ajunge la un acord cu UE

Toyota și Nissan vor cere despăgubiri guvernului britanic dacă Executivul de la Londra nu va ajunge la un acord comercial cu autoritățile europene în cazul Brexit, potrivit informațiilor apărute în presa japoneză.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Industrie

Brexit: producătorii auto estimează pierderi de 110 miliarde de euro în absența unui acord între UE și Marea Britanie

Producătorii auto cer autorităților europene și britanice să ajungă la un consens privind Brexitul în cel mai scurt timp, spunând că pierderile se vor ridica la 110 miliarde de euro în 5 ani în cazul în care un acord nu va fi agreat.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru