Marea Britanie

Marti, 04 Februarie 2020 | Industrie

Marea Britanie vrea să interzică vânzările de mașini diesel, pe benzină și hibride din 2035: noul termen, devansat cu 5 ani

Marea Britanie intenționează să interzică vânzarea de mașini diesel și pe benzină începând din 2035, cu 5 ani mai devreme decât planurile inițiale, iar pe listă vor fi incluse și mașinile hibride.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Muncitorii Opel din Marea Britanie, îngrijorați de fuziunea Grupului PSA cu Fiat-Chrysler: "Suntem neliniștiți în privința locurilor de muncă"

Muncitorii Opel de la uzinele din Marea Britanie sunt îngrijorați că fuziunea Grupului PSA cu Fiat-Chrysler ar putea conduce la concedieri sau chiar la închiderea fabricilor.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Economic

Volkswagen mărește stocurile de mașini din Marea Britanie înainte de Brexit: “Nu putem să compensăm costurile dacă vor exista taxe vamale”

Grupul Volkswagen a anunțat mărirea stocurilor de mașini din Marea Britanie înainte de Brexit. Nemții spun că, în cazul în care nu va exista un acord și vor fi introduse taxe vamale, VW nu va putea să absoarbă sau să compenseze costurile suplimentare, iar mașinile vor deveni mai scumpe pentru clienți.
Miercuri, 02 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan analizează oprirea producției de SUV-uri în Marea Britanie: Qashqai ar putea fi produs în Spania

Nissan se gândește să mute producția de SUV-uri din Marea Britanie în alte țări europene, în cazul în care Brexit-ul nu produce un acord comercial cu UE. Surse apropiate de situație spun că producția lui Nissan Qashqai ar putea fi mutată în Spania, iar Juke va fi găzduit de altă țară de pe Bătrânul Continent.
Joi, 11 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața propriilor suporteri

După victoria surprinzătoare obținută de Max Verstappen în Austria, Lewis Hamilton intenționează să-și ia revanșa în cursa de casă de la Silverstone, în contextul în care rivalii de la Ferrari avertizează că monopostul nu se potrivește circuitului britanic.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

PSA dezminte informația că noul Peugeot 308 va fi produs în Germania și Marea Britanie: “Nu există asemenea planuri, vom face un anunț oficial la momentul potrivit”

PSA a negat că noua generație Peugeot 308 va fi produsă în Germania și Marea Britanie, așa cum susțineau surse citate de presa internațională. Francezii spun că vor face un anunț oficial pe această temă, la momentul potrivit.
Vineri, 10 Mai 2019 | Industrie

PSA analizează posibilitatea ca noile generații Peugeot 308 și Opel Astra să fie produse în aceleași fabrici: favorite sunt Marea Britanie și Germania

Noile generații Peugeot 308 și Opel Astra ar putea fi produse în aceleași fabrici, potrivit unor surse din cadrul grupului PSA. Francezii analizează posibilitatea ca ambele modele să fie construite în Marea Britanie și Germania.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Economic

Înmatriculările Dacia au crescut cu 85% în Marea Britanie: aproape 7.500 de unități în luna martie

Dacia a înmatriculat aproape 7.500 de mașini noi în Marea Britanie în luna martie, în creștere cu 85%, în contextul în care piața britanică a înregistrat o scădere de 3.4%.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Industrie

Ford amenință cu mutarea producției din Marea Britanie: constructorul pregătește alternative în cazul Brexit fără acord

Ford a transmis premierului Theresa May că va grăbi pregătirile pentru mutarea producției din Marea Britanie în alte țări, potrivit publicației The Times. Cu două uzine în Marea Britanie, Ford susține că va pierde până la un miliard de dolari dacă Brexitul va avea loc fără un acord.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Economic

Constructorii auto rămân în alertă cu privire la Brexit: “Lipsa unui acord comercial va fi o catastrofă”

Jaguar Land Rover a cerut parlamentarilor britanici să excludă posibilitatea ca Marea Britanie să părăsească UE fără un acord comercial, în timp ce Ford spune că lipsa unui astfel de acord va fi o “catastrofă”.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Ford ar putea concedia 1.150 de angajați din Marea Britanie: modelele Galaxy și S-Max, aproape să fie scoase din producție

Ford plănuiește să concedieze 1.150 de angajați din Marea Britanie, în cadrul planului de restructurare a operațiunilor europene. Modelele Galaxy și S-Max ar putea fi scoase din producție în perioada următoare.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Măsuri drastice la Jaguar Land Rover: grupul va concedia 10% dintre angajați: 4.500 de disponibilizări în Marea Britanie

Jaguar Land Rover a confirmat că va concedia 4.500 de angajați, într-un plan de măsuri drastice prin care vrea să obțină o “creștere profitabilă pe termen lung”. Astfel, JLR va tăia circa 10% din totalul de 43.000 de angajați din Marea Britanie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Decembrie 2018 | Economic

Tăierea costurilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 5.000 de angajați din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover plănuiește să concedieze 5.000 din cei 40.000 de angajați ai săi din Marea Britanie, potrivit unor surse din interiorul companiei. Decizia ar urma să fie anunțată în luna ianuarie 2019.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Economic

Vânzările Dacia în Marea Britanie: creștere de peste 50% în noiembrie, dar scădere de la începutul anului

În noiembrie, Dacia a vândut 2.237 de mașini pe piaţa britanică, în creştere cu 52,59% faţă de perioada similară din 2017. Totuși, de la începutul anului, Dacia a avut vânzări în scădere cu aproape 8% în Marea Britanie.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Planuri după Brexit: PSA se gândește să închidă una din cele două fabrici din Marea Britanie

Una dintre cele două fabrici pe care Vauxhall le are în Marea Britanie ar putea fi închisă, după ce patronii de la PSA vor lua o decizie cu privire la ieșirea britanicilor din Uniunea Europeană.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Industrie

Ford a întrerupt o linie de producție la uzina de motoare din Bridgend timp de 5 zile: cererea este în scădere

Ford a anunțat întreruperea unei linii de producție la uzina din Bridgend (Marea Britanie) timp de cinci zile ca urmare a cererii scăzute. Acea linie produce motoare pentru Jaguar, care însă a oprit activitatea la o fabrică proprie pentru două săptămâni.
Marti, 23 Octombrie 2018 | Economic

Pregătiri de Brexit: Aston Martin caută soluții alternative pentru transportul componentelor din Europa, în cazul întârzierilor la vamă

Aston Martin ia în calcul să schimbe modalitatea de transport a componentelor sale care sunt aduse din Europa în Marea Britanie, pentru a evita eventualele întârzieri la vamă din cauza Brexit-ului. Constructorul britanic se gândește la transporturi aeriene în detrimentul pieselor venite din Europa cu feribotul.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Apel disperat pentru un acord între UE și Marea Britanie: constructorii europeni cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit

Producătorii auto și furnizorii de componente din Europa trag un semnal de alarmă înaintea summit-ului pe tema Brexit. Reuniți sub vocea Asociației Constructorilor de Automobile din Europa (ACEA), aceștia cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit și să obțină un acord între UE și Marea Britanie.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini autonome

Un Range Rover Sport autonom a fost testat cu succes în Marea Britanie: “Vrem ca mașinile autonome să devină o realitate pentru clienți în cel mult 10 ani”

Un exemplar Range Rover Sport complet autonom a fost testat cu succes pe străzile publice din Marea Britanie, devenind primul model din istoria companiei ce reușește acest lucru. Grupul Jaguar Land Rover susține că mașinile autonome vor deveni o realitate în cel mult 10 ani.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover reduce producția din cauza vânzărilor slabe: o fabrică din Marea Britanie va fi închisă timp de două săptămâni

Jaguar Land Rover va întrerupe activitatea la fabrica sa din Solihull (Marea Britanie), pentru o perioadă de două săptămâni, din cauza vânzărilor slabe din ultima perioadă.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru