Presa britanică: Jaguar Land Rover vrea un miliard de lire sterline de la guvern, în contextul crizei COVID-19

de Paul Cosma
Luni, 25.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover vrea să obțină o finanțare de peste un miliard de lire sterline de la guvernul britanic pentru a traversa criza COVID-19, potrivit informațiilor Sky News. Grupul JLR susține însă că informațiile presei sunt “inexacte și speculative”.

Jaguar Land Rover poartă negocieri cu autoritățile din Marea Britanie pe marginea mai multor subiecte, conținutul acestor discuții fiind confidențial.

JLR a transmis această declarație după ce presa britanică a scris că producătorul vrea să obțină de la guvern o finanțare de un miliard de euro în contextul crizei COVID-19.

“Aceste informații sunt inexacte și speculative,” a fost răspunsul Jaguar Land Rover pentru agenția Reuters, în urma speculațiilor înaintate de britanicii de la Sky News.

Potrivit presei britanice, guvernul de la Londra încă nu are o poziție fermă cu privire la presupusul împrumut cerut de Jaguar Land Rover.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Daca ar pune indianul de rand cate o fisa in contul companiei s-ar strange chiar mai mult de 1 miliard. Asa, cam la 1 miliard si 353 milioane. Ar fi mai castigati.

    PS in titlu sunt lire sterline, in text sunt euro. Iar eu ma refeream, evident, la rupii. Sa fie treaba, treaba.
    8 1
  • Cata vreme apartine indienilor, de ce sa dea guvernul de la Londra bani ? Sunt nebuni daca fac asta, macar sa cumpere actiuni in contul banilor.
    7 0
  • @dan_grc

    sa fim totusi corecti. Tata a cumparat JLR (marca definitorie pentru istoria auto si UK in egala masura) si a continuat productia. Plus ceva bistari pentru R&D. Daca nu erau indienii poate erau altii, dar mai stii? Stii vorba aia: te-am ajutat (nu fara interes, dooh!) atunci ma ajuti si tu acum (pentru ca ai tot interesul sa nu ramai cu englezul in drum). Ca intre gentlemens, no?
    7 1
  • inexorabil
    Pssst, linişte, tovarăşi! Vorbeşte o formă de viaţă care reacţionează doar astfel: fănel, apporte!

    O, nu! “Gentlemens” ?! Acel “-s” este de prisos. Pluralul lui “man” este “men” (în engleză). Dar cică matale ai umblat “pe afară”. Se vede.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru